Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Darček pre mamu

Piaty mesiac v roku – máj, nie je len mesiac lásky. Okrem iných sviatkov v tomto mesiaci je vždy druhá májová nedeľa venovaná práve našim mamám. Za lásku a opateru, ktorú nám dávajú od nášho narodenia, by sme im mali byť vďační neustále. No jeden výnimočný deň v roku by sa mali cítiť skutočne jedinečné a milované. Deň matiek je skvelá príležitosť ako obdarovať najdôležitejšieho človeka v našom živote – našu mamu. Darček pre mamu, ktorý zaručene poteší a je zároveň originálny? Čítajte ďalej a dozviete sa o čom hovoríme.

Originálny darček

Obdarovávať naše matky môže byť niekedy náročné. Kvety či kozmetiku dostávajú stále dookola. Trafiť správne oblečenie či doplnky tiež nie je jednoduché. No štýlové doplnky, ktoré sa hodia ku všetkému a navyše sú praktické. Tie spravia radosť každej matke. Drevené hodinky sú unikátny darček pre mamu nie len na deň matiek.

      krasny darcek pre mamu

Jedinečné kombinácie

Od celodrevených masívnych modelov k jemnejším v kombinácii s kožou. Záleží iba na Vás, ktorý model Vás zaujme. V ponuke Waidzeit nájdete hodinky s okrúhlym ciferníkom, ktoré sú elegantné a dokonale priľnú na krehké ženské zápästie. V kolekcii hodiniek Barrique je hneď niekoľko prevedení.

Klasický biely ciferník doplnený detailmi vo farbe ružového zlata alebo s jemnými lesklými kamienkami namiesto číslic. V kolekcii Barrique však nájdete aj výrazné modely so smaragdovozeleným alebo kráľovsky modrým ciferníkom.

Pokiaľ sa obávate dreveného ciferníka a chcete staviť na klasiku, upriamte svoju pozornosť na hodinky z kolekcie Sissy. Tieto drevené hodinky sú totiž doplnené koženým remienkom. Navyše sú dostupné hneď v niekoľkých prevedeniach vo veselých pastelových farbách. Ideálne modely na leto, ktoré oživia každý všedný outfit sú práve drevené hodinky z kolekcie Sissy.

Ďalšou výhodou tejto kolekcie je, že každý kožený remienok je možné vymeniť za drevený. Po obdarovaní Vašej mami na deň matiek, teda nemusíte vymýšľať opäť originálny darček na meniny, narodeniny, či Vianoce. Jednoducho dokúpite drevený remienok a hodinky naberú úplne nový vzhľad.

Dizajnové modely ponúka aj kolekcia hodiniek Pionier. Ide o špeciálne modely, ktoré sú výnimočné a doslova vynikajú svojim dizajnom. Hranaté ciferníky z nich robia skutočné unikáty. Výrazný model, ktorý nezostane bez povšimnutia. Ak viete, že Vaša matka uprednostňuje originalitu, rada sa odlíši od ostatných a je štýlová, neváhajte a vyberte pre ňu model z kolekcie Pionier. Sýte farby dreva sa budú na ruke krásne vynímať. Tento model je dokonca dostupný aj v čiernej či v tmavočervenej farbe.

    krasny darcek pre mamu

Nie len drevo a koža, sú štýlové materiály, ktoré môžu tvoriť remienok drevených hodiniek. Waidzeit ponúka aj tretí prírodný materiál, ktorý možno považovať za úplný unikát.

Lodén predstavuje prírodnú tkaninu, veľmi príjemnú na nosenie. Mäkké a jemné materiály na zápästí, sú naozaj pohodlné aj na každodenné nosenie. Zemité farby alebo výrazná zelená či fialová. Také sú prevedenia hodiniek s lodénovým remienkom.

Ponuka dámsky drevených hodiniek Waidzeit je široká a vyberie si naozaj každý. Celú ponuku hodiniek nájdete na www.waidzeit.sk

 

Mohlo by Vás zaujímať:

Dámske náramkové hodinky

Jarná móda plná farieb

Dámske hodinky na každodenné nosenie