🐣 Veľkonočný kupón -10€ 🐣 platný do 1.4.2024. Zadajte "10ZLAVA".

Drevené hodinky do práce

Vyžaduje Vaša práca, aby ste boli vždy elegantne a slušne oblečená? Snažíte sa vymyslieť kombinácie, ktorými by ste Váš „office outfit“ ozvláštnili? Každé ráno stojíte pred zrkadlom a vravíte si, že v tej sukni a blúzke vyzeráte stále rovnako? Zaobstarajte si módny doplnok, ktorý môžete nosiť všade. Drevené hodinky do práce sú okrem praktickosti aj štýlové a Váš outfit dokonale oživia. 

Originálne drevené doplnky, ktoré Vás budú baviť

Chce to zmenu! Zaostrite svoju pozornosť na doplnky. Nie, nemáme na mysli klasické korále, perly, retiazky či nudné náramky. Poobzerajte sa po niečom originálnom a jedinečnom. Stavte napríklad na drevené hodinky. V našej ponuke nájdete štýlové drevené hodinky a rôzne iné šperky. Predstavte si Váš bežný pracovný outfit doplnený o tak rafinovaný kúsok. Od okrúhlych ciferníkov po extravagantné štvorcové. Hodinky v kombinácii dreveného ciferníka a koženého remienku. Taktiež tu nájdete aj modely, ktorých ciferník je doplnený o krištáliky, či prvky z chirurgickej ocele. Dokonalé kombinácie drevených hodiniek si zamilujete. Vyberte si tie, ktoré Vás chytia za srdce a Váš pracovný outfit už nikdy nebude nudný ani všedný. Každý deň iná vďaka dreveným náramkovým hodinkám Waidzeit.

sissy damske drevene hodinky

Sukňa a blúzka je síce overená elegantná kombinácia, ktorou určite nič nepokazíte, no pre ozvláštnenie Vašich pracovných outfitov máme pre Vás zopár tipov. 

Ako byť štýlová a elegantná zároveň?

Klasickú bielo-modrú pásikovú blúzku má doma snáď každá žena, ktorá pracuje v kancelárii. Áno v kombinácii so sukňou, je to úplná nuda. Ale čo keby ste si k nej obliekli culottes? Široké nohavice, pripomínajúce sukňu, ktoré so správnymi doplnkami pôsobia vždy elegantne. Podľa Vašich preferencií si zvoľte vhodnú obuv. Či sa rozhodnete pre nízke sandále alebo topánky na opätku, culottes doplnené drevenými náramkovými hodinkami budú vyzerať skvelo a Váš šéf určite nebude namietať.                                       

Sú pre Vás široké nohavice príliš extravagantné? Skúste teda náš tip číslo 2. Vesta pripomínajúca šaty. Zvoľte jednoduchý rovný strih a výraznú farbu. Vestu pokojne uchyťte opaskom, ktorý bude vyzerať štýlovo, skombinovať ho môžete napríklad s farbou Vašich drevených hodiniek. Či ste si vybrali remienok kožený alebo drevený, pri jednoduchom strihu „šiat“, sa bude perfektne vynímať. Pokiaľ sa v zamestnaní vyhýbate odhaleným ramenám, oblečte si pod vestu tričko s krátkym rukávom. Vrstvenie je stále v kurze a Váš letný pracovný outfit je na svete.                                     

Biela a čierna je klasika, ktorá asi nikdy nevyjde z módy. Zároveň je to aj veľmi obľúbená kombinácia, najmä čo sa týka office outfitov. Väčšinu z nich však tvorí biela blúzka a čierne nohavice alebo sukňa. Rozmýšľali ste niekedy, tieto dve farby vymeniť? Čo tak zvoliť biele nohavice a čierny top? Úplná maličkosť, no verte nám, že konečný výsledok bude asi o 100% štýlovejší, ako tá klasická verzia. Biele nohavice sú must have každého leta už niekoľko rokov po sebe. V obchodoch ich nájdete v najrôznejších strihoch. Stačí si vybrať ten, ktorý najviac lichotí vašej postave. Drevené hodinky ako doplnok bielo - čierneho outfitu, budú vyzerať DO-KO-NA-LE.                       

Náš posledný tip pre office look je veľmi praktický. Košeľové šaty sú hitom tejto sezóny. Vzdušný chladivý materiál, v ktorom sa budete cítiť príjemne aj v horúcich letných dňoch. Košeľové šaty vynosíte okrem práce aj na bežný deň. Vysoké topánky ich posunú na tú elegantnejšiu úroveň. Chcete si Vaše košeľové šaty obliecť aj na víkendový výlet? Žiadny problém, stačí ak vymeníte lodičky za plátenné tenisky. Drevené hodinky sa budú skvelo hodiť k obom verziám Vašich šiat. Tak čo? Tešíte sa už v pondelok do práce? Ktorý z outfitov vyvetráte ako prvý?

Mohlo by Vás zaujímať: Jednoduchý outfit na bežný pracovný deň