Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Darček pre poľovníka

Pokiaľ je niekto naozaj vášnivý poľovník je pravdepodobné, že poľovnícku výbavu už vlastní. Obdarovávať človeka niečím, čo už má je bezvýznamné. Zároveň však môže byť náročné nájsť vhodný darček, ktorým by sme oslávenca potešili. V tomto článku Vám preto prinášame zopár tipov ako urobiť radosť praktickým a krásnym darčekom aj poľovníkovi.

Originálne prírodné materiály

Drevené hodinky sú v súčasnosti veľkým trendom. Obľubujú ich rovnako mladšie vekové kategórie ako aj tie staršie. Hodinky predstavujú dokonalý darček najmä preto, že okrem štýlového vzhľadu sú aj praktické. Poznať správny čas je potrebné takmer stále aj keď sa nám vybije mobilný telefón. Drevené hodinky sú originálne a svojim vzhľadom upútajú naozaj každého.

darcek pre polovnika

Prírodné farby dreva a jemné materiály pohodlné na nosenie je presne to, čo dokonale vystihuje drevené hodinky. Zo širokej ponuky rôznych modelov si vyberie každý. Hodinky z dreva sú pre poľovníka ideálnym darom. Vôňu dreva a lesa bude mať stále so sebou, aj keď práve nie je na poľovačke. Prírodné farby a neutrálne tóny krásne splynú s lesom a vonkajším prostredím.

Drevené náramkové hodinky

V ponuke Waidzeit nájdete hodinky celodrevené alebo kombinácie dreva a kože. Nesmieme zabudnúť na prírodnú tkaninu lodén, ktorá perfektne sedí na zápästí a je pohodlná aj na každodenné nosenie. Jemné a elegantné sú hodinky z kolekcie Alpin, ktorých remienok si môžete zvoliť podľa vlastného vkusu. Lodén alebo koža, oba materiály vyzerajú s jednoduchým bielym ciferníkom s dreveným orámovaním štýlovo.

polovnicky darcek

Dubové drevo z whisky sudu je používané pri výrobe hodiniek z rovnomennej kolekcie Whisky. Kožené remienky v kombinácii s tmavým ciferníkom vyzerajú štýlovo ako k obleku, tak aj k poľovníckemu úboru. Celodrevené modely z tejto kolekcie sú zasa unikátne pre zaujímavé remienky, ktoré sú doplnené o detaily z chirurgickej ocele.

A pre poľovníka ideálnym darčekom sú vreckové drevené hodinky. V prípade, že má rukavice, jednoducho vytiahne hodinky z vrecka. Drevené ciferníky hodiniek sú zavesené na retiazke, ktorú možno nosiť aj na krku. Praktické, štýlové a využiteľné darčeky pre každého sú práve hodinky. Obzvlášť tie drevené pre oslávencov, ktorí milujú prírodu. Celú ponuku drevených náramkových hodiniek a ďalších doplnkov nájdete na www.waidzeit.sk

Mohlo by Vás zaujímať: 

Pánske náramkové hodinky

Drevené náramky

Hodinky z dreva sú novým trendom