Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Hodinky z dreva sú novým trendom

unikatne hodinky s lodenom

Móda sa neustále vracia. To je už staré známe pravidlo. Častokrát ľutujeme, že sme vyhodili niečo staré, pretože teraz by sme s tým boli najštýlovejší v celom meste. No skladovať všetky veci predsa nemôžeme. Drevené hodinky síce nie sú doslova trendom, ktorý sa vracia, no materiál, z akého sú vyrobené, áno. Drevo bolo kedysi využívané na výrobu takmer všetkého. Z dreva boli domy, lode, aj zbrane. Dnes je tento prírodný materiál opäť v kurze a najnovšie sa z neho vyrábajú aj módne doplnky.

Drevené trendy

Hodinky z dreva sú za posledných pár rokov doslova hitom. Dámske aj pánske modely, výrazné aj jemné. Ponuka drevených hodiniek je naozaj široká. Prírodný materiál, akým je drevo je nestarnúci. Na výrobu hodiniek Waidzeit navyše využívame tie najkvalitnejšie odrody dreva. Pri správnej starostlivosti o Vaše hodinky sa nemusíte obávať ich poškodenia. Ide o prírodný materiál, je preto samozrejmé, že sa treba vyvarovať styku s vodou. V takom prípade by mohlo prísť k zmene tvaru hodiniek a ich deformácii. Pri každodennom nosení Vám však hodinky v nezmenenom stave vydržia celú večnosť. Stačí ich raz za čas pretrieť jemnou handričkou a trochou oleja, aby sa drevo vyživilo a môžete ich smelo nosiť ďalej.

Výroba drevených hodiniek

Naše hodinky sú z veľkej časti produktom vášnivej ručnej práce. Kvalitne prepracované drevené hodinky sú výsledkom driny oddaných pracovníkov, ktorý si dávajú záležať aj na tých najmenších detailoch. Naše hodinky nie sú farbené chemickými farbami. Ich odtieň závisí od farby daného dreva.

Kvalitu hodiniek podčiarkuje aj ich kvalitný pohyb. Ten v hodinkách zabezpečujú švajčiarske a japonské strojčeky, ktorých životnosť je spomedzi ostatných najdlhšia. Kovové prvky na hodinkách sú vyrobené z kvalitnej chirurgickej ocele, ktorá je známa tým, že nehrdzavie. Hodinky budú ako nové aj po rokoch nosenia.

Darček pre každého

hodinky

Drevené hodinky sú ideálnym darčekom pre každého. Vôbec nemusí ísť o hodinkového nadšenca. Kvalitný doplnok na zápästí urobí radosť každému. Remienky kožené, drevené, či lodénové. Podľa vlastných preferencií si vyberie každý. Lodénové remienky sú taktiež prírodné. Ide totiž o prírodnú tkaninu, ktorá je jemná a príjemná na zápästí pri každodennom nosení. Okrem pohodlnosti sú lodénové hodinky aj jedinečne štýlové. Obyčajný látkový remienok nikdy nezaujme natoľko ako kvalitná tkanina - lodén. Potešte svojich blízkych darčekom, ktorý si budú pamätať po celé roky.

 

Mohlo by Vás zaujímať: Vreckové hodinky opäť v móde