Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Drevené hodinky

Drevené hodinky s tradíciou, kvalitnými komponentami a luxusným dizajnom, to Vám ponúka spoločnosť Waidzeit drevené hodinky.  Ťažko vysloviteľný rakúsky názov za sebou skrýva dokonalý kúsok vyrezaný z dreva v podobe drevených hodiniek Waidzeit. 

Prečo sú drevené hodinky také obľúbené?

Udržateľnosť a ekológia

Drevené hodinky Waidzeit sú vyrobené z prírodných materiálov ako sú drevo, korok, oceľ, koža, vlna, polodrahokamy a perleť. Posledné roky sa udržateľnosť a separácia materiálov stala našom prioritou a preto Vám prinášame kúsky z našej dielne, na ktoré bolo využité recyklované drevo. Všetky drevené hodinky s menami Barrique, Grapevine, Gin, Whisky či pivné hodinky boli vyrobené z drevených sudov z dubového dreva.

drevené hodinky pánske

Osobité drevené hodinky

Urobte si hodinky ešte jedinečnejšie tým, že si na ne necháte vygravírovať odkaz. Drevené hodinky gravírujeme najrýchlejšie, hneď v pracovný deň po Vašej objednávke- Snažíme sa byť rýchly a  ústretový voči vašim požiadavkám. Gravírujeme mená, iniciálky, dátumy, láskavé odkazy, alebo drobné symboly, ako sú srdiečka, včielky, motorky, naozaj čokoľvek.

drevene hodinky

Štýlové drevené hodinky

Naše kolekcie sa skladajú z drevených hodiniek pre mužov aj ženy. Každá edícia má typický dizajn. Alpin je klasická, funkčná edícia s použitím remienkov z alpskej vlny. Barrique drevené hodinky sú vyrobené z dubových sudov od vína.

Pánske drevené hodinky Maximilian sú moderné pánske hodinky na každodenné nosenie z dokonalého orechového dreva. Dámske drevené hodinky Sissy sú jemné dámske hodinky s ružovým zlatom a farebnými remienkami z kože alebo vlny. Každá edícia má za sebou vlastný príbeh a dizajn, na ktorom pracuje náš dizajnér Christoph.

dámske drevené hodinky

Drevené hodinky sú originál

Ako často vidíte niekomu na ruke drevené hodinky? Nie často, však že? Drevené hodinky nemá každý, sú jedinečné samy o sebe. Navyše každé jedny drevené hodinky sú originál, keďže sú vyrobené z iného dreva. 

drevené hodinky pánske

Ako si vybrať drevené hodinky

Navrhnite si vlastné gravírovanie, vyberte si model aký sa Vám páči. Ak si neviete radi, pokojne nás vopred kontaktujte s Vašimi otázkami, radi Vám pomôžeme s výberom. Navyše naše hodinky si viete prezrieť v našej kancelárii v našom mini showroome v Bratislave kedykoľvek cez pracovný týždeň.

Mohlo by Vás zaujímať: 

Dámske náramkové hodinky

Pánske náramkové hodinky

Drevené hodinky s venovaním