🐣 Veľkonočný kupón -10€ 🐣 platný do 1.4.2024. Zadajte "10ZLAVA".

Drevené hodinky s venovaním

Vymýšľať darčeky na každý sviatok môže byť niekedy poriadne náročné. Po pár obdarovaniach toho istého človeka, nám často dochádzajú nápady na originálne darčeky. Vtedy začneme siahať po tých bežných, no zároveň nudných darčekoch, ktoré neurazia, no bohužiaľ ani neprekvapia. Hodinky sú však dar, ktorý skutočne poteší snáď každého. Ešte originálnejší Váš darček môže byť pokiaľ ich zosobníte. Drevené hodinky s venovaním sú naozaj unikátne a zaručene prekvapia. 

 

Hodinky v našej ponuke však nie sú klasické, bežne dostupné modely. U nás sú všetky hodinky z kvalitného, odolného, prírodného materiálu. Viete z akého? No predsa z dreva!

gravirovanie na hodinky z dreva

Drevené hodinky sú hitom posledných pár rokov. Postupne sa stávajú čoraz obľúbenejšími a sú neustále na vzostupe. Ide o moderné a nadčasové modely, ktoré budete nosiť dlhšie ako jednu sezónu. Unikátne a štýlové hodinky Vás určite neomrzia. V našej ponuke nájdete dámske hodinky ako aj pánske. Množstvo z jedinečných modelov je dokonca vhodných pre obe pohlavia. Ak sa predsa len stane, že zatúžite po zmene tohto nadčasového doplnku nemusíte hneď investovať do ďalšieho modelu. Viacero modelov má možnosť výmeny remienku. Vymeniť si môžete drevený remienok za lodénový alebo kožený. Lodén je taktiež prírodný materiál. Konkrétne ide o prírodnú tkaninu, ktorá je na dotyk veľmi príjemná a pohodlná na nosenie.

 

Okrem toho že z drevenými hodinkami zaujmete všetkých naokolo, prispievate k šetreniu životné prostredia.

 

Pýtate sa ako je to možné? Hodinky Waidzeit sú totiž vyrábané z recyklovaného, detailne spracovaného dreva. Napríklad naša kolekcia hodiniek Barrique je vyrobená z dubového dreva, ktoré predtým slúžilo ako vínny sud. Kvalitné francúzske víno zrelo v dubovom sude a vy teraz máte možnosť hrdo nosiť tento model na svojom zápästí.

 

Najnovšie v našej ponuke nájdete aj modely zo sudov z procesu výroby whisky. Naozaj originálny darček pre každého milovníka kvalitného vína či dobrej whisky. Dubové drevo je navyše známe svojou odolnosťou, takže sa zaručene nemusíte obávať poškodenia hodiniek.

damske hodinky s venovanim

Nielen drevené hodinky, ale i náramky, slnečné okuliare či štýlové peňaženky si zaslúžia Vašu pozornosť. Drevené náramky vyzerajú na ruke naozaj štýlovo. Keď ich skombinujete so správny modelom hodiniek, nemôžete šliapnuť vedľa.
S prichádzajúcou jarou a vychádzajúcim slnkom Vám určite padnú vhod i slnečné okuliare. Drevený rám je sám o sebe unikát, modely sú moderné a ako je už pre našu značku zvykom, aj nadčasové.


Naše peňaženky sú vyrábané z už spomínaného lodénu. Samozrejme, že peňaženky z dreva by asi neboli veľmi praktické. Avšak jemný lodén je na výrobu krásnej peňaženky ako stvorený.

Originálne darčeky už viac naozaj nebudú problém. Stačí sa pozrieť na našu rozsiahlu ponuku a presvedčíte sa sami. Darček i pre toho najnáročnejšieho oslávenca už nemusí byť nočná mora. Hodinky s vygravírovaným venovaním sú originálne a jedinečné. Nikto na svete totiž nedostane rovnaké. Krásny a osobný darček môžete darovať aj vy, ak si u nás objednáte venovanie na drevené hodinky.

Mohlo by Vás zaujímať:
Netradičné drevené hodinky s gravírovaním
Drevené hodinky sú v súlade s prírodou