DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Drevené hodinky sú dokonalé doplnky

Tiež si častokrát hovoríte, ako je možné, že vaša suseda vyzerá stále tak skvelo v akomkoľvek outfite? Stačí, keď má oblečené obyčajné tričko a rifle, no v konečnom výsledku je ten outfit dokonale štýlový. Kým si vy myslíte, že je za tým drahá značka, ktorú nosí, pomoc štylistu či šatník neobmedzených možností, existuje ďalšia jednoduchá módna hra, ktorá dokáže Váš outfit pozdvihnúť, ale aj potopiť. Kúzlo spočíva v tom, že drevené hodinky sú dokonalé doplnky!

Tu je tajná prísada na to, ako vyzerať úžasne, aj v tom najnudnejšom oblečení. A to je presne to, čo vždy skvelo vyzerajúce, najštýlovejšie módne ikony, majú už dávno v malíčku. Umenie doplnkov!

Dávať dokopy a kombinovať správne doplnky je módna zručnosť, ktorá prerozdeľuje ľudí na dve skupiny. Na tých, ktorí sú oblečení štýlovo a potom tí, ktorí vyzerajú stále rovnako a nudne. Keď si túto schopnosť osvojíte, budete vyzerať štýlovo za každých okolností a v každom oblečení a to najlepšie – bez námahy!

Áno, je to tak. Váš šatník môže byť plný úplných „basic“ kúskov a Vy budete stále vyzerať, ako keby ste pred skriňou strávili hodiny. Je to trik, ktorý používajú aj známy módny štylisti a všetky štýlové ženy vo vašom okolí.

Stavte na istotu s drevenými doplnkami

Dôležité je vedieť si vybrať správne doplnky, v ktorých sa budete cítiť sami sebou. Šperky a doplnky dokážu naozaj zázraky, treba si však dať pozor na to, aby ste to neprehnali. Zlatá stredná cesta je to, čo z Vás urobí skutočnú módnu ikonu. Máme pre Vás tip na doplnky, s ktorými to určite nepreženiete.

Drevené dámske a pánske náramkové hodinky sú doplnky, ktorými zaručene nepokazíte žiadny outfit. Perfektne sa hodia k akémukoľvek outfitu. Či sa už rozhodnete pre elegantnejší outfit do práce alebo klasický ležérny do mesta. Drevené náramkové hodinky oživia každú jednu kombináciu, pre ktorú sa rozhodnete. Doplnky z dreva sú veľmi jemné, no zároveň originálne. Nevídané doplnky upútajú pozornosť každého okoloidúceho. Hodinky sú vyrábané z tých najkvalitnejších druhov dreva, aby bolo ich nosenie príjemné a pohodlné. Ľahkosť drevených hodiniek Vás prekvapí. Okrem celodrevených náramkových hodiniek, máme v ponuke aj hodinky s koženým remienkom. Drevený ciferník doplnený koženým remienkom, ktorý perfektne priľne k Vášmu zápästiu. Kožené remienky sú v rôznych farebných prevedeniach, aby si každý našiel svoju farbu. Veselý žltý kožený remienok krásne spestrí Váš outfit a je ideálny na teplé letné dni. Navyše pastelové farby kožených remienkov úžasne zvýraznia dovolenkové opálenie.

Drevene hodinky a okuliare od Waidzeit                                            

V letné dni sa nezaobídete bez slnečných okuliarov. Kvalitné slnečné okuliare sú nie len skvelý módny doplnok, ale aj chránia Váš zrak pred silným slnečným žiarením. Okrem drevených hodiniek sú skvelým doplnkom aj drevené slnečné okuliare. Nadčasový módny doplnok, ktorým spestríte každý Váš outfit. Kvalitné suroviny spracované do podoby slnečných okuliarov. Tieto slnečné okuliare vynosíte v lete k ľahkých bielym šatom a v zime, pokojne aj na horskú lyžovačku. Štýlový vždy a všade. Vďaka tým správnym doplnkom od Waidzeit, Vaše outfity už viac nebudú nudné.

Mohlo by Vás zaujímať:  Letné "must have" doplnky