DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Letné „must have“ doplnky, ktoré Vám nesmú chýbať

Veľkou novinkou na našom trhu sú drevené hodinky a doplnky. Konkrétne hovoríme o rakúskej značke Waidzeit. Okrem drevených hodiniek ponúkajú drevené slnečné okuliare a rôzne ďalšie módne doplnky.

panske drevene hodinky

Drevený šperk je bez pochýb hitom posledného obdobia. Waidzeit produkty sú štýlové a ľahké. Napriek tomu, že sú ručne vyrábané zo skutočného dreva, sú kvalitne spracované tak, aby boli pohodlné pri každodennom nosení. Nemusíte sa báť, že drevené hodinky Vám budú na zápästí príliš ťažké. Výrobky Waidzeit sú vyrábané z tých najkvalitnejších a najodolnejších druhov dreva. Pevné dubové, santalové, borovicové či orechové drevo zabezpečí, že Vaše hodinky sa len tak ľahko nepoškodia pri bežnom nosení. Drevo je skvelý doplnok do každého, nielen ležérneho, outfitu. Vyžaduje Vaša práca elegantné oblečenie? Waidzeit drevené hodinky ponúkajú najrôznejšie modely. Kombinácie kože a dreva či dreva a chirurgickej ocele. Obe kombinácie doplnia Váš elegantný outfit. Pánske modely drevených hodiniek sú navrhované tak, aby dokonale ladili aj k obleku.

drevene naramkove hodinky

Modely z novej pánskej kolekcie drevených hodiniek Maximillian hovoria za všetko. Tmavé orechové drevo v kombinácii s bielym či čiernym ciferníkom pôsobia štýlovo už na samotnom obrázku. Každodenný outfit či oblek? Pánske dreveného hodinky Maximilian budú Vašim obľúbeným doplnkom v každej situácii. Okrem dokonalého vzhľadu majú hodinky aj kvalitný japonský strojček. Ak Vás po čase drevený remienok prestane baviť, nič sa nedeje. Jednoducho ho vymeníte za kožený podľa vlastného výberu.

 panske hodinky z dreva

Waidzeit myslí aj na nežné pohlavie. Nové modely z kolekcie dámskych drevených hodiek Sissy&Max nenechajú chladným žiadne ženské srdce. Hravé, farebné, ako stvorené na horúce letné dni. Vyberte si farbu, v ktorej sa cítite najlepšie. Okrem klasickej hnedej, či béžovej nájdete v ponuke výraznú modrú, žltú aj bordovú farbu. Kožený remienok spolu s tmavým orechovým drevom vytvoria ten najvhodnejší doplnok ku všetkým letným outfitom. Vystúpte z davu a buďte originálny!

damske hodinky z dreva s koženym remienkom

Hľadáte ideálny darček pre muža? Hodinkami z rady drevených náramkových hodinek Gamskar rozhodne nič nepokazíte. Zdajú sa Vám drevené remienky príliš extravagantné? Potom je Gamskar tá správna voľba pre Vás. Kožený remienok je overená klasika, ktorá sa páči každému. V elegantnom hnedom prevedení ulahodia oku každého gentlemana. Drevený ciferník jemne ozvláštňuje celkový vzhľad pánskych hodiniek, no nerozhádže ani najväčšieho konzervatívca. K obľúbenému modelu do rodinky Gamskar tento rok pribudol aj model dámskych hodiniek Gamskar  pre nežnejšie pohlavie a doplnil tak chýbajúci článok v kolekcii, ktorá nesmie chýbať na rukách žiadneho moderného páru. 

Gamskar drevene hodinky naramkove   

Do tretice sa ku koženým a dreveným remienkom pripája aj lodénový. Lodén je špeciálna prírodná tkanina, ktorá s dreveným ciferníkom vytvára dokonalú harmóniu. Vánok rakúskeho horského prostredia je to, čo so sebou nesú krásne dámske drevené hodinky Waidzeit. Ženy sú ako straky, čo sa blyští a ligoce, to zaručene upúta ich pozornosť. Kolekcia drevených hodiniek Alpin Dolomiten je stvorená presne podľa klasického ženského vkusu. Jemný perleťový ciferník v nežnej biele farbe a kryštáliky namiesto číslic. Predstavte si odlesky, ktoré tento ciferník odráža, keď sa ho dotknú lúče letného slnka. Jedna báseň.

krasne zenske hodinky        

Predsa len túžite po niečom inom a odlišnom ako sú klasické hodinky s okrúhlym ciferníkom? Kolekcia klasických drevených hodiniek Pionier  je tu pre Vás! Hranatý obdĺžnikový ciferník sa bude perfektne vynímať na každom mužskom zápästí. Svetla farba javorového dreva je ideálna na letné dni. Pionier hodinky sú jemné, no napriek tomu masívne a neprehliadnuteľné. Chirurgická oceľ a logo jeleňa tvoria príjemné detaily na zaujímavom ciferníku.

pionier klasicke hodinky                                                 

Neodmysliteľnou súčasťou leta sú jednoznačne slnečné okuliare. A čo viac si priať ako dokonalý štýlový dizajn a funkčnosť zároveň? Orechové drevo na Meerblick dámskych okuliaroch je doplnené o kovový nosník v bronzovej farbe, čo pôsobí v skutku nadčasovo a elegantne. Leto je obdobie tých najrôznejších outfitov a farieb. Doplňte ich o štýlové slnečné drevené okuliare Waidzeit a budete jedinečný.

slnečne okulliare z dreva                                                   

Talblick drevené slnečné okuliare sú doplnené o čierne aplikácie. Opäť kvalitné orechové drevo je spracované do podoby nevídaných drevených okuliarov. Leto bez týchto štýlových doplnkov si už ani nevieme predstaviť. Lodénový obal na okuliare je súčasťou každého modelu. Zažite nezabudnuteľné leto a vytvorte si krásne spomienky spolu s www.waidzeit.sk

drevene hodinky

Mohlo by Vás zaujímať: Prečo si vybrať drevené hodinky Waidzeit?