Drevené hodinky s gravírovaním | Doručujeme do 3 dní | Najrýchlejší na Slovensku | +421 919 286 382 | info@waidzeit.sk

Drevené hodinky sú v súlade s prírodou

Ľudia vnímajú prírodu rôzne. Niekto ju vidí ako stromy a hory, ďalší chápe prírodu ako definíciu slobodného a divokého života. Každý vníma prírodu v úplne odlišnom svetle. No jedno je isté a spája všetky názory sveta. A to, že nezáleží na tom koľko budov, domov, škôl, či sídlisk človek vystavia, príroda tu vždy bola a bude. My by sme sa mali naučiť žiť tak, aby sme prírodu neničili. Práve naopak. Naše drevené hodinky sú v súlade s prírodou.

Príroda je súčasťou každého z nás

Preto je našou povinnosťou chrániť ju a snažiť sa ju zachovať pre nás a pre všetky ďalšie generácie. Väčšina ľudí si neuvedomuje, že aj tá najmenšia zmena, môže zabezpečiť veľké rozdiely. Možno iba nevedia, kde začať.

Naša značka drevených hodiniek a okuliarov, je veľmi úzko spätá s prírodou. Sme firma postavená na tradícii. Naše produkty sú vyrábané v horskom prostredí rakúskych Álp, Enštál. Waidzeit má k prírode veľmi blízko a pri výrobe produktov zohľadňuje prírodu najviac, ako to je možné. V tomto článku Vám prinášame zopár typov, ako byť k prírode lepší a šetrnejší. Aby to, čo nám príroda ponúka teraz, vydržalo večnosť a aby sa z toho všetkého tešilo aj kopec ďalších generácií, ktoré prídu po nás.

pionier drevene hodinky waidzeit

6 vecí, ktoré môže pre prírodu spraviť každý:

  1. Najviac diskutovaná téma súčasnosti sú plasty. Snažme sa používať menej plastov. Náhrad je množstvo, stačí si na ne zvyknúť a zaradiť ich do nášho každodenného života presne tak, ako sme pred rokmi zaradili plasty. Najbežnejšia vec, ktorou dennodenne znečisťujeme prostredie bez toho, aby sme si to uvedomovali sú plastové fľaše. A pritom je jednoduché nahradiť ich jednou sklenenou fľašou, ktorá Vám vydrží oveľa dlhšie, je recyklovateľná a navyše sa umýva oveľa lepšie ako plastová. Okrem iného Vám z nej bude chutiť oveľa viac ako z plastovej fľaše. Podobne ako fľaše, každý deň spotrebujeme obrovské množstvo igelitových tašiek. Zakúpte si jednu látkovú nákupnú tašku, ktorou ušetríte peniaze aj prírodu.
  2. Choďte do práce pešo alebo na bicykli. Je to prospešné pre Vaše zdravie a taktiež aj pre prírodu. Pokiaľ je to príliš ďaleká vzdialenosť uprednostnite hromadnú dopravu pred vaším autom. Opäť platí, že ušetríte peniaze a rovnako aj životné prostredie.
  3. Nakupujte v second-handoch. Neverili by ste aké poklady sa dajú nájsť v obchodoch z druhej ruky. Stačí trpezlivosť a čas, aby ste poriadne prehrabali v tej kope vecí, ktorá tam na Vás čaká. Za pár eur si vyskladáte štýlový outfit dokonca aj zo značkových kúskov.
  4. Prejdite na prírodnú kozmetiku. Na dnešnom trhu, je množstvo kozmetických značiek, ktorých produkty sú čisto prírodné. Ak si vyberiete slovenskú, dokonca tým podporíte aj lokálneho výrobcu.
  5. Nakupujte na trhoch. Ovocie a zeleninu si ľahko vypestujete aj vo vlastnej záhrade a viete, čo jete. Pokiaľ však nemáte možnosť mať vlastnú záhradku, uprednostňujte nákupy na trhoch. Od lokálnych predajcov kúpite kvalitnejšie potraviny, ako sú tie zo supermarketu. Ovocie a zelenina, ktorá je dovážaná, je väčšinou aj umelo vypestovaná a postrekovaná množstvom pesticíd, ktoré znečisťujú životné prostredie.
  6. Noste naše drevené hodinky. Ručná výroba, kvalitné suroviny a krásny dizajn. Štýlové hodinky, ktoré si zamilujete.

 Mohlo by Vás zaujímať: Prečo si vybrať drevené hodinky Waidzeit?