Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Prečo si vybrať drevené hodinky Waidzeit?

Túžite po drevených hodinkách no neviete sa rozhodnúť pre tú správnu značku? Váhate a stále hľadáte tie správne pre Vás? Zdá sa Vám, že sú všetky rovnaké? Chcete sa rozhodnúť podľa ceny? V tomto článku Vám poskytneme dôvody, na základe ktorých už nebudete váhať ani jednu jedinú sekundu. Waidzeit drevené hodinky sú jednoznačne tie práve Vás a pre všetkých vo vašom okolí.

stylove damske hodinky waidzeit

❤️Jedinečný dizajn drevených hodiniek

Waidzeit dbá na to, aby boli všetky produkty dotiahnuté do dokonalosti. Každý produkt je unikát, ktorý dokonale osvieži každý Váš outfit. Či už preferujete jednoduché oblečenie, alebo ste výstredný typ, drevené hodinky Waidzeit si zamiluje každý. Pripravte sa na neutíchajúce komplimenty na Váš nový štýlový módny doplnok.

❤️Zosobnenie

Na akýkoľvek model si môžete zvoliť gravírovanie podľa Vášho výberu. Dokonalý darček pre blízku osobu sú drevené hodinky Waidzeit. S vygravírovaním niečoho osobného naberá takýto darček úplne nový rozmer. Obdarovaný už nikdy nezabudne od koho dostal ten významný darček.

❤️Darčekové balenie

Pokračujeme v darčekovej téme. Každý model hodiniek je dodávaný buď s elegantnou drevenou krabičkou, alebo s textilným lodénovým vreckom. Lodén je pevná prírodná tkanina, z ktorej sú aj remienky niektorých modelov hodiniek Waidzeit. Praktické vrecko je využiteľné nie len pri darovaní hodiniek, ale aj pri cestovaní v prípade, že hodinky nemáte práve na ruke.

❤️Kvalita

Waidzeit drevené hodinky sú doplnené kvalitnými švajčiarskymi a japonskými strojčekmi, ktoré majú dlhú vydrž a trvácnosť. Hodinky sú kvalitné od obalu, až po samotné mechanizmy. Pokiaľ chcete investovať do krásnych, štýlových hodiniek, ktoré vydržia večnosť, potom je Waidzeit to pravé pre Vás.

❤️Variabilita

Pri niektorých modeloch hodiniek je možnosť dokúpenia ďalšieho remienku. Omrzel Vás drevený remienok? Vyberte si zo širokej ponuky kožených. Kombinácia kože a dreva vyzerá perfektne a Vy sa budete cítiť každý deň inak.

❤️Doprava zadarmo

Bez ohľadu na cenu hodiniek a spôsob doručenia aký si zvolíte. Dopravu budete mať vždy zadarmo.

moderne naramkove drevene hodinky s kozenym naramkom

Ako zaručíte dlhšiu životnosť drevených hodiniek?

Drevené hodinky sú nadčasovým kúskom, ktorý Vám vydrží večnosť. Samozrejme pri správnom zaobchádzaní. Tým nemáme na mysli, že počas nosenia by ste na ne mali dávať extrémny pozor. Hodinky sú z kvalitného pevného dreva, pri bežnom nosení im nehrozí žiadne poškodenie. Avšak dôležité je dodržiavať zopár pravidiel, na ktoré by ste mohli pozabudnúť.

Viac o tom ako sa správne starať o svoje drevené hodinky nájdete v našom článku Ako sa starať o drevené hodinky

  • Nenoste drevené hodinky do sprchy alebo do bazéna. Hodinky sú odolné pred bežným zmoknutím alebo nepatrným ošpliechaním vodou. Nie sú však vodeodolné ako plastové, či kovové hodinky. Drevo je prírodný materiál, ktorý pri kontakte s vodou pracuje. Drevo by nasiaklo vodu a Vaše hodinky by sa veľmi rýchlo poškodili.
  • Nenoste hodinky pri manuálnej práci. Pokiaľ pracujete s ťažším náradím, nechajte si drevené hodinky na voľný čas. Pri silnom náraze by sa drevený remienok mohol zlomiť.
  • Starajte sa o drevo. Pravé drevo je materiál, ktorý musí byť pravidelne ošetrovaný. Hodinky čistite vlhkou bavlnenou handričkou a aspoň raz ročne ich ošetrujte vhodným olejom.
  • Vyvarujte sa extrémnym zmenám teplôt. Tým máme na mysli saunu, či kryo komoru. Bežné rozdiely teplôt v miestnosti a vonku dreveným hodinkám nijako neubližujú.

Mohlo by Vás zaujímať: Výhody nosenia drevených náramkových hodiniek