Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Festival look pre pánov

festivalovy look s panskymi hodinkami

Leto znamená oddych, dovolenka a samozrejme festivaly! Ak aj vy patríte medzi festivalových nadšencov, potom Vás tento článok určite zaujme. Festivaly sú za posledné roky obľúbené nielen medzi mladšími generáciami. Mnoho festivalov láka rovnako aj starších ľudí. Myslíte si, že na festivaloch neexistuje dresscode a že je jedno ako sa oblečiete? To sa teda mýlite. Čítajte ďalej a dozviete sa, načo si treba dať pozor pri výbere správneho outfitu a taktiež aj to, ako ho „neprestreliť“.

Čo by si mal muž obliecť na festival? Myslíme si, že väčšina mužov ide výhradne po pohodlnosti. To znamená, že pokiaľ nemusí trpieť celý deň v košeli, tak si ju dobrovoľne určite nevezme. Preto je v poriadku, ak si na festival zbalíte obyčajné bavlnené tričká.

Počasie je nevyspytateľné a nie vždy vyjde podľa predstáv. Treba byť pripravený na všetko. Must have na akýkoľvek festival je pršiplášť. V dnešnej dobe už v obchodoch nájdeme množstvo nepremokavých búnd, ktoré vôbec nevyzerajú zle. Pršiplášť nemusí byť iba neforemné igelitové vrece v dĺžke po členky, na aké sme boli zvyknutí v škole v prírode. Z rôznych strihov si určite vyberie aj ten náročnejší chlap.

Taktiež treba predpovedi počasia prispôsobiť aj obuv. Celkovo neodporúčame ísť na festival v bielych plátenných teniskách. Väčšina festivalov sa koná na trávnatej ploche. Dážď, blato, kopec povylievaných nápojov po zemi, by nemuselo mať dobrý dopad na vaše biele tenisky. Platí to, pokiaľ sa ich hneď po festivale nechystáte vyhodiť. Ideálne je zvoliť nepremokavú obuv. Obrovské festivalové areály majú stanové mestečko vzdialené aj niekoľko minút od pódií a ostatných atrakcií. Ak sa spustí dážď počas koncertu, kým sa dostanete do stanu pre nepremokavú obuv, už bude neskoro. Zvoľte kožené tenisky alebo „kanady“, ktoré vyzerajú štýlovo, sú pohodlné a vaše nohy zostanú v suchu za každých okolností. Váš výber určite neoľutuje.

Pri ideálnom počasí sa pánsky festivalový look skladá z bavlneného trička a vzdušných krátkych nohavíc. Okrem základných kúskov, je vhodné zakomponovať do bežného outfitu zaujímavý doplnok. Drevené náramkové hodinky sú ideálnym a praktickým spoločníkom na všetky festivaly. Nezmeškajte koncert, na ktorý čakáte a vyzerajte štýlovo. Drevené hodinky sú odolné, nezničiteľné a upútajú pozornosť každého okoloidúceho. Z rôznych druhov dreva v kombinácii s kožou alebo chirurgickou oceľou si vyberie určite každý.

hodinky na festival

Prečítajte si viac o výhodách nosenia drevených hodiniek v našom článku: Výhody nosenia drevených náramkových hodiniek

Na chladnejšie festivalové večery, je nutné mať so sebou bundu. Kožená bunda je ideálnou voľbou. Zahreje a nepremokne. V kombinácii s drevenými hodinkami, budete vyzerať skutočne neodolateľne. Uprednostňujete ľahšiu rifľovú bundu? Žiadny problém. Modrá rifľovina krásne podtrhne a nechá vyniknúť každý hnedý drevený remienok. Užite si festival, cíťte sa pohodlne a štýlovo zároveň.

Najdôležitejší festivalový doplnok sú na 99% slnečné okuliare.

drevene okuliare na festival

Žmúriť celý deň do slnka je veľmi nepraktické a môže vás z toho bolieť hlava. Nenechajte si pokaziť zábavu a vyberte si tie správne drevené slnečné okuliare. Áno, čítate správne. Aj slnečné okuliare môžu byť vyrobené z dreva. Naozaj unikátny kúsok, za ktorým sa obzrie snáď každý. Chráňte si zrak a vyzerajte dobre.

Mohlo by Vás zaujímať: Ideálny outfit na pracovný pohovor