DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Výhody nosenia drevených náramkových hodiniek

Na dnešnom trhu je množstvo produktov a doplnkov, ktoré sú vyrobené z dreva. Drevené doplnky možno zaradiť medzi najnovšie módne trendy. V ponuke nájdete drevené náramkové hodinky, náramky, retiazky, slnečné okuliare a dokonca aj pánske drevené motýliky a kravaty. Viac o tomto trende si môžete prečítať v našom článku Trend drevených hodiniek: 5 typov ako využiť drevené hodinky.

Farby a dizajny, ktoré ponúka drevo sú naozaj rôzne. Každý druh dreva má svoju špecifickú farbu a odtieň. Produkty Waidzeit sú vyrábané z dreva čerešne, borovice, javora alebo orechu. Produkty v tmavších farbách sú vyrobené z ebenového alebo santalového dreva. Všetky druhy dreva, z ktorých sa vyrábajú drevené doplnky sú odolné a pevné.

drevene naramkove hodinky

Hodinky z dreva sú ekologické. Oproti klasickým hodinkám z rôznych zliatín kovu sú drevené hodinky prírodné a vyrábané zo zdrojov, ktoré nám ponúka príroda sama. Hodinky z dreva sú vyrábané poctivou ručnou prácou. Preto viete, že každý kúsok je kvalitný originál. Výrobou hodiniek sa nelikvidujú lesy. 

Čierne drevené hodinky predstavujú surové nelakované drevo, ktoré vyzerá vždy štýlovo. Čierna farba sa skvelo hodí do každého outfitu. Pokiaľ sa obávate prírodnej drevenej farby, hodinky zo santalového čierneho dreva sú pre Vás to pravé.

Drevené hodinky sú hypoalergénne. Ide o čistý prírodný materiál, ktorý je šetrný k pokožke a nespôsobí alergickú reakciu ani pri tej najcitlivejšej pokožke. Keďže sú drevené hodinky prírodné a ručne vyrábané, neobsahujú všetky tie chemické látky, ktoré sú využívané pri výrobe kovových zliatín na výrobu náramkových hodiniek. Preto drevené hodinky nedráždia pokožku, svojim chemickým zložením.

Drevené náramkové hodinky sú veľmi odolné. Nemôžme vynechať to, že drevené hodinky sú veľmi ľahké a príjemné na každodenné nosenie. Ich váhu na zápästí určite nepocítite a po ťažkých kovových hodinkách budete mať pocit, že na ruke nič nemáte. Drevené hodinky sú odolné voči teplu. Neprehrejú sa Vám tak rýchlo, ako kovové hodinky a teplo ich nezdeformuje. Drevo ako prírodný materiál dýcha a reguluje svoju teplotu.

drevene naramkove hodinky pre panov

Nosenie týchto hodiniek prináša kus prírody do Vášho každodenného mestkého života. okrem iného zapadajú do rôznych štýlov. Oživia akýkoľvek outfit a sú vhodné rovnako pre mužov, ako aj pre ženy. Z obrovského množstva modelov si každý vyberie tie svoje.

Hodinky sú štýlové a nadčasové. Budú v móde aj o 10, či 15 rokov. Obdarovať nimi môžete každého člena Vašej rodiny. Radosť urobia všetkým rovnakú. Oslavuje narodeniny Váš dedko, manželka, či sestra? Kúpte im drevené náramkové hodinky Waidzeit, ktoré si okamžite získajú ich srdce. Urobiť ich môžete ešte originálnejšie, pokiaľ im do dreva dáte vygravírovať významný dátum alebo meno. Jedinečný a praktický darček nenechá chladným žiadneho obdarovaného.

Mohlo by Vás zaujímať: Letné "must have" doplnky, ktoré Vám nesmú chýbať