DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Vreckové hodinky opäť v móde

Je to už dosť dávno, čo klasické vreckové hodinky boli znakom galantnosti, mužnosti a elegantnosti. Mladší aj starší gentlemani vyberali z vrecka malé okrúhle ciferníky, prípadne ich nosili zavesené na krku. Elegantné hodinky, ktoré neskôr nahradili klasické náramkové hodinky. A tie s obľubou nosíme dodnes. Hodinky boli odjakživa považované za jedinečný módny doplnok, ktorý bol znakom elegantnosti.

Tak, ako sa všetky módne trendy z minulosti postupne vracajú do dnešnej doby, vracajú sa aj vreckové hodinky. Trend vreckových hodiniek je čoraz viac obľúbený. V súčasnosti sa každý rád odlíši od davu. Mladý ľudia sa snažia byť iní a jedineční. Každý chce vystúpiť z masy a tuctová rovnakosť je niečo, čo sa dnes už nenosí. Vreckovými hodinkami sa zaručene odlíšite. Navyše budete pôsobiť šľachetne a galantne.

Vreckové hodinky z dreva

Vreckové hodinky nemusia byť iba klasické kovové s retiazkou, či bez nej. U nás nájdete vreckové hodinky z pravého dreva. Naozaj jedinečný kúsok, aký bude mať málokto. Vreckové drevené hodinky sú kus poctivej ručnej práce, ktorú možno badať najmä na prepracovaných detailoch, ktorými sú naše vreckové hodinky doslova presýtené. Spracované do najmenšieho detailu a vyrobené z tých najkvalitnejších odrôd pevného a odolného dreva.

Drevo na našich vreckových hodinkách má navyše zachovanú svoju krásnu prírodnú farbu. Naše hodinky nie sú farbené umelými farbivami. Jemná farba orechového, či dubového dreva nechá tento dokonalý vreckový dizajn krásne vyniknúť. Retiazka z chirurgickej ocele, ktorá je ku každým vreckovým hodinkám, Vám taktiež perfektne poslúži.

Klasika pre moderného muža

Drevené vreckové hodinky nepatria iba do vrecka starších pánov. Moderný mladý muži môžu byť taktiež správny gavalieri, ako to bolo kedysi. Gentlemani sú stále v kurze a každá žena sa poteší, ak takého v dnešnej dobe ešte stretne. Nebojte sa oprášiť znovu sa vracajúce trendy a zaobstarajte si elegantné vreckové hodinky. Odlíšte sa od davu a buďte unikátny.

Dokonalý darček

Ako obdarovať aj starších pánov z rodiny? Väčšinou tvrdia, že im nič nechýba. No pokiaľ svojmu otcovi, či dedkovi darujete niečo, čo im pripomenie ich mladosť, určite tým nespravíte krok vedľa. Nostalgické spomienky na staré časy z ich životov opráši pohľad na drevené vreckové hodinky. Pokiaľ je Vás dedko vášnivý vinár, pozrite si kolekciu hodiniek Barrique. Okrem klasických drevených náramkových hodiniek, sú v kolekcii Barrique aj vreckové hodinky. Hodinky vyrobené z dubového dreva, v ktorom pred časom zrelo kvalitné vínko. Drevo, ktoré je ešte napáchnuté prenikavou vôňou dozrievajúceho vína, je spracované do podoby jedinečných vreckových hodiniek. Tomu sa hovorí unikátny darček, ktorý chytí za srdce každého obdarovaného.

Mohlo by Vás zaujímať: Luxusný darček pre muža