DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Ideálny festivalový look s drevenými hodinkami

Leto v plnom prúde a s ním aj obľúbené hudobné festivaly. Známy americký festival Coachella, ktorého sa každoročne zúčastňujú rôzne módne ikony a celebrity, spustil módny festivalový ošiaľ. Ženy si dávajú skutočne záležať na tom, aby na festivale vyzerali, čo najštýlovejšie, no zároveň sa chcú cítiť pohodlne. Ale čo je ideálny festivalový look?

Najdôležitejšie súčasti každého letného festivalu sú 2. Prvá a jednoznačná je hudba a tou druhou je samozrejme móda. Neexistuje udalosť, okrem fashion weeku, kde by bola móda a street style viac preberané. Už spomínaný Coachella festival je okrem známych interpretov navštevovaný najmä pre inšpiratívne outfity zúčastnených. Typický pre tento festival je štýl „Boho“, ktorý sa stal za posledné roky veľmi obľúbený aj na festivaloch v našich končinách. „Boho“ štýl sa prezentuje najmä farebnými kreáciami, rôznymi čelenkami, farebnými doplnkami a voľnými „oversize“ strihmi.

drevene hodinky na letny festival

Šaty, farby, strapce na tričkách či sukniach. To sú tie správne kúsky na letný festival. Krátke trička a plavkové podprsenky pokojne skombinujte so šortkami alebo sukňou. Pohodlné, štýlové a sexy. V prípade nepriaznivého počasia nezabúdajte na rifľovú bundu. Tá, Váš outfit skvele doplní a pri chladnejšom počasí aj zahreje. Obuv zvoľte nepremokavú. Kovbojské čižmičky alebo gumáky sú na festival najpraktickejšie. Ak ste si istá, že počasie Vás nezradí, stavte na sandále v gladiátorskom štýle. Vyzerajú skvele a presne vystihujú „boho“ štýl.

Nezabúdajte na doplnky

Čo sa týka doplnkov, nezabúdajte si chrániť hlavu. Celý deň na silnom slnku, vám môže veľmi rýchlo privodiť úpal. A tým si predsa festival nikto pokaziť nechce. Klobúk bude fungovať aj ako perfektný doplnok a navyše vás aj uchráni od nežiaducich zdravotných problémov.
Ďalší praktický doplnok sú slnečné okuliare. Chrániť si zrak je rovnako dôležité ako hlavu. A taktiež, kto by chcel celý deň žmúriť do slnka?  Zvoľte drevené slnečné okuliare, ktoré sú na jednej vlne s „boho“ štýlom a festivalovým lookom. Kvalitne spracované drevené rámy sú tak ľahké, že ich nosenie ani nepocítite. Pohodlne ich môžete nosiť celý deň, až kým nezapadne slnko. Originálny módny doplnok, ktorým určite upútate pozornosť. Okrem drevených okuliarov by ste na festivale mali mať aj drevené náramkové hodinky. S náramkovými hodinkami určite nezmeškáte žiadny koncert. Do rôznych kombinácií dreva s koženým remienkom sa zamilujete. Tmavé, drevo alebo svetlé, guľatý ciferník alebo hranatý. Ponuka drevených hodiniek  je taká široká, že ťažko zostanete iba pri jedných. Čo viac vystihuje letný festivalový outfit ako krásne prírodné materiály?

drevene okuliare na festival

Na festivale sa môžete pokojne vyblázniť aj s líčením. Avšak pri veľkom teple sú nánosy make-upu dosť nepraktické. Líčenie očí môžete pokojne vynechať, keďže ich budete mať schované pod štýlovými drevenými okuliarmi. Stavte na rozjasnenie pleti a výrazný rúž. Farbu rúžu doladíte podľa outfitu alebo podľa aktuálnej nálady. Krikľavé odtiene rúžov budú vytvárať krásny kontrast s drevenými slnečnými okuliarmi. Na ktorý festival sa chystáte najbližšie?

Mohlo by Vás zaujímať: Prečo si vybrať drevené hodinky Waidzeit?