DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Kolekcia drevených hodiniek Barrique

Milovníci dobrého vína zbystrite pozornosť. Tento článok Vás určite zaujme. Každý si raz za čas rád dá pohárik dobrého vína. Večer po dlhom dni v práci, je ten najlepší relax len tak sedieť pri zapálených sviečkach a popíjať chutné víno. Ak ste aj Vy vyznávači tohto „športu“, potom Vás určite zaujme, že víno a drevené hodinky majú jedno úžasné spojenie. Znie to nemožne, ale je to tak.

barrique drevene hodinky vyrobene z vinoveho sudu

Naša značka Waidzeit má svoj koncept postavený na tradícii. Tradícia je to, na čo mnohokrát zabúdame, čo je veľká škoda. Waidzeit ponúka drevené hodinkydrevené slnečné okuliare od výmyslu sveta. A keď píšeme od výmyslu sveta, tak to tak aj naozaj je. Naša nová kolekcia Barrique je totiž vyrobená z dreva vínnych sudov. Áno, čítate správne. Hodinky a víno môžu byť prepojené aj takýmto spôsobom. Dubové súdky, v ktorých pred časom zrelo kvalitné francúzske víno, sa premenili na štýlové náramkové hodinky. Ešte nasiaknuté vôňou vína, ich môžete hrdo nosiť na svojom zápästí.

Okrem histórie a tradície, ktorou sa tieto hodinky pýšia sú neprehliadnuteľné aj pre ich jedinečný dizajn. Krásna prírodná farba dubového dreva nádherne vyniká. Dámske náramkové hodinky z tejto kolekcie nájdete v ponuke dvoje. Jedny sú menej nápadné s bielym ciferníkom.

Sú krásne elegantné a doplnené o jemné krištáli, ktoré sú umiestené na ciferníku namiesto číslic. Elegantné hodinky, ktoré sú stelesnením ženskosti.

Edícia Barriqe Samtig dámskych drevenych hodiniek

 

Druhý model kolekcie Barrique je pre tie odvážnejšie. Je totiž ozvláštnený krásnou kráľovsky modrou farbou. Ciferník v tejto farbe dodáva hodinkám skutočný šmrnc. Na výraznom podklade sú číslice v zlatej farbe, ktoré sa krásne vynímajú. Hodinky, ktoré nezostanú bez povšimnutia sú jednoznačne Barrique od značky Waidzeit.

Barrique Harmonisch dámske drevené hodinky waidzeit

 

Pánske modely sa líšia väčším priemerom ciferníka, čo však môže byť sympatické aj ženským nositeľkám hodiniek. V móde sa medze nekladú. Ak sa rozhodnete pre väčší model, pokojne si vyberte z ponuky pánskych hodiniek vyrobených z vínnych sudov. Pánske náramkové hodinky z kolekcie z dubových vinných sudov sú doplnené o chronografické ciferníky. Tento typ hodiniek vyzerá veľmi štýlovo k akémukoľvek outfitu. Hodinky pôsobia masívnejšie a dokonale ozdobia každú mužskú ruku.

Barrique Reserve pánske drevené hodinky

Zháňate darček pre vášnivého vinára? Tak týmto kúskom jednoznačne poteší jeho dušu. Kvalitne spracované hodinky, ktoré navyše vyzerajú úžasne a štýlovo. Tradícia a štýl môžu byť prepojené. Ich spoločným menovateľom je www.waidzeit.sk. Hodinky, ktoré nesú omnoho viac ako iba informáciu o čase. Hodnotná história, ktorá sa prenáša z generácie na generáciu.

Pozrite si ponuku na www.waidzeit.sk a potešte seba alebo svojich blízkych, originálnym kúskom. Na drevené hodinky si dokonca môžete vybrať aj gravírovanie podľa vlastného výberu. Či už dátum, meno, čísla, písmenká... Je iba na Vás, čo sa rozhodnete zvečniť na svojich hodinkách. Hodinky už nemôžu byť viac originálne a jedinečné. S Waidzeit máte istotu, že rovnaký kúsok nebude nosiť nikto okrem Vás.

Vínna kolekcia Barrique sa dokonale hodí ku každému milovníkovi vína. Očaril Vás dizajn týchto hodiniek, no víno Vám nechutí? To vôbec nevadí. Náramkové hodinky vyzerajú skvelo a doplnia všetky Vaše outfity. Máte radšej jednoduchosť? Potom si zvoľte jemný biely ciferník. Ak uprednostňujete extravaganciu a radi experimentujete, kráľovsky modrý ciferník v kombinácii so zlatými číslicami bude pre Vás ten pravý.

Mohlo by Vás zaujímať: Vianočný darček pre muža a ženu