DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Vianočný darček pre muža a ženu

Zabiť dve muchy jednou ranou je v prípade nakupovania darčekov úplne ideálne. Znie to nemožne, pretože akým rovnakým darčekom spravíte úprimnú radosť zároveň žene aj mužovi? Najmä keď je tak ťažke nájsť ten správny vianočný darček pre muža. :)

Určite Vás poteší, keď zistíte, že naozaj taký darček existuje. Dokonalým vianočným darčekom pre pár sú rovnaké drevené hodinky. Samozrejme, že nejde o úplne identické hodinky. Dámsky model má menší priemer ciferníka, čím je prispôsobený útlejšiemu ženskému zápästiu.

automaticke drevne hodinky pre pary

🎩 GAMSKAR automatické drevené pánske hodinky
👠 GAMSKAR automatické drevené dámske hodinky

Drevené hodinky z kolekcie Steirische Zirbenuhr sú ako stvorené pre muža aj ženu.

Sú dostatočne jemné na to, aby si získali srdce nežnejšej polovičky, no zároveň výrazné, aby upútali pozornosť každého gentlemana. Svojou nevtieravou béžovou farbou predstavujú model, ktorý dokonale vynikne pri každom outfite. Či už preferujete športové alebo elegantné oblečenie, hodinky.

Steirische Zirbenuhr sú skvelým doplnkom ku každému outfitu. Bežný deň v práci, či víkend v prírode. Drevené hodinky budú tým najlepším spoločníkom kdekoľvek.

Remienok z pravej kože priľne na Vaše zápästie a nosenie Vám bude pohodlné po celý deň. Ciferník hodiniek je vyrobený z pravého kvalitného dreva. Konkrétne z dreva borovici limbovej. Hodinky majú prírodnú svetlú farbu, ktorá dokonale ladí s odtieňom koženého remienka. Jemný ciferník je doplnený prvkami z chirurgickej ocele striebornej farby.

Kovový materiál je nehrdzavejúci a krásne sa vyníma na drevenom podklade ciferníka. Logo jeleňa z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele dodáva hodinkám štýl a šmrnc. Na podklade ciferníka je aj malý datumovník, vďaka ktorému Vám už žiadny dôležitý dátum neunikne.

krasne parove hodinky

🎩 Steirische ZIRBENUHR pánske hodinky
👠 Steirische ZIRBENUHR pánske hodinky

Dôkladné informácie o modele Gamskar

Pánsky a dámsky model hodiniek Gamskar odlišuje najmä priemer ciferníka. Pánske hodinky sú pochopiteľne väčšie, aby na masívnejšej mužskej ruke vynikli. Dámsky model je jemnejší prispôsobený ženskej ruke. Drevo na výrobu hodiniek pochádza k horskej oblasti rakúskych Álp Enštál. Drevo v tejto oblasti je neustále vysádzané, aby príroda neniesla následky za výrobu krásnych hodiniek.

Hodinky sú navyše z veľkej časti poctivá ručná práca. Ich výroba je preto skutočne ekologická a príroda zostáva chránená. O výhodách nosenia práve drevených doplnkov a drevených náramkových hodiniek sa dočítate v článku: Výhody nosenia drevených náramkových hodiniek.

krasne hodinky drevene vianoce

Drevené hodinky Gams PREMIUM sú pre zamilovaný pár naozaj vianočný darček, ktorým potešíte oboch. Okrem štýlovému módneho doplnku im darujete omnoho viac. Vianočný darček, ktorý im bude pri každom pohľade na hodinky pripomínať lásku, radosť a pocit, že majú okolo seba úžasných ľudí, ktorí im ich lásku skutočne prajú.

Spoločné hodinky sú skvelým darčekom aj pre Vašu partnerku či partnera, okrem neho totižto obdarujete aj seba. Vaša polovička určite ocení nápaditosť darčeku a to, že s ňou chcete zdieľať rovnaký doplnok.

drevene hodinky pre pana a damu

Zladené drevené hodinky, vďaka, ktorým budete nosiť myšlienku na toho druhého stále pri sebe. Vaše Vianoce môžu byť ešte romantickejšie a ešte krajšie ako tie predchádzajúce. Sviatky plné lásky, na ktoré budete radi spomínať nielen po celý rok, ale po celé desaťročia.

Kvalitné a krásne drevené hodinky znamenajú omnoho viac, ako iba obyčajný módny doplnok.

Jedinečnosť môžete pridať gravírovaným textom, takto budete mať originálny kúsok s menom partnera, dôležitym dátumom či udalosťou. Drevené hodinky s gravírovaním spravia Váš dar ešte vaic unikátnejší.

krasne drevene luxusne hodinky

 

Mohlo by Vás zaujímať: Prečo si vybrať drevené hodinky Waidzeit?