🐣 Veľkonočný kupón -10€ 🐣 platný do 1.4.2024. Zadajte "10ZLAVA".

Likvidácia batérií z drevených hodiniek

Vo Waidzeit skutočne dbáme o životné prostredie. Príroda tu bola od samého začiatku, ďaleko skôr ako my. Príroda človeka prijala a poskytla mu priestor pre život. Preto by sme sa na znak vďaky, mali o prírodu patrične starať. To, že nám neustále poskytuje všetky svoje zdroje, či už tie vyčerpateľné alebo nevyčerpateľné, nesmieme brať ako samozrejmosť. Po nás príde ešte kopec ďalších generácií, ktoré chcú v tejto krásnej prírode prežiť plnohodnotný život rovnako, ako my. Aby sme prírodu iba bezhlavo nevyužívali, musíme jej všetky služby vracať aspoň malým spôsobom. Snažme sa prírodu chrániť najlepšie, ako to vieme, lebo bez nej by sme tu neboli ani my, ani život, ani ľudstvo. Pomôcť jej môžeme aj správnou likvidáciou batérií z hodiniek.

drevene hodinky Pionier z duboveho dreva

Vo Waidzeit sa podieľame na ochrane životného prostredia už samotnou výrobou produktov. Výrobné postupy, ktoré môžu byť realizované ručnou prácou bez pomoci energií, vykonávajú poctivou prácou oddaný zamestnanci. Materiály, z ktorých sú drevené produkty vyrábané sú prírodné. Naše produkty nezasahujú do životného prostredia využitím chemických látok, kovových zliatín, či farbív. Stromy, ktoré boli využité na výrobu produktov, sú opätovne vysádzané do lesov.

Ďalším krokom, ktorým sa snažíme chrániť a šetriť prírodu je vracanie batérií. Naše hodinky sú doručované Vám, našim zákazníkom, s batériou. Keď Vám baterka v drevených hodinkách doslúži, môžete nám ju bezplatne poslať späť.

Garantujeme Vám, že likvidácia batérií je stopercentne šetrná k životnému prostrediu. Likvidáciou prírodu neznečisťujeme ani do nej nezasahujeme škodlivým spôsobom. Batérie obsahujú chemikálie, ktoré pri vyhodení medzi smeti znečisťujú životné prostredie. Príroda ich nie je schopná prijať a ich prirodzený rozklad je nemožný. Preto Váš žiadame, aby ste nikdy nevyhadzovali použité batérie medzi komunálny odpad. Pre podporu a záchranu životného prostredia, nám ich pošlite naspäť a my ich zlikvidujeme tým správnym spôsobom.

Mohlo by Vás zaujímať: Kolekcia drevených hodiniek Barrique