DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Luxusný darček pre muža

Vybrať darček pre muža je tvrdý oriešok. Na oblečenie sú častokrát náročnejší ako ženy, takže nie vždy si na výber trúfame. Kozmetiky používajú naozaj minimum a autá po akých snívajú, si väčšina z nás nemôže dovoliť. Potešiť a zároveň prekvapiť jedného muža sa zdá byť nemožné. Skúsme nahradiť každoročne sa opakujúce darčeky niečím originálnym. Ponožky aj pyžamo patria síce medzi praktické veci, no úprimný úsmev vyčaria len málokomu. Avšak pánske drevené hodinky Maximilian sú skutočne luxusný darček pre muža.

krasne drevene hodinky

Drevené hodinky sú hitom posledných pár rokov. Vo svete módy, štýlu a doplnkov si našli svoje pevné miesto. Obľúbené sú naozaj medzi všetkými vekovými kategóriami. Naša ponuka je naozaj neskutočne široká. Nájdete tam hodinky celodrevené, alebo kombinácie dreva s koženým, či lodénovým remienkom.

Panske krasne hodinky z dreva

Model hodiniek Maximilian vyniká svojim unikátnym dizajnom. Pevné, do posledného detailu spracované, orechové drevo tvorí ciferník aj remienok hodiniek. Surová farba orechového dreva je doplnená o biely alebo čierny ciferník. Obe farby pôsobia v kombinácii s tmavšou farbou dreva naozaj elegantne. Na modely s čiernym podkladom ciferníku sa krásne vynímajú ručičky a nápis značky v zlatej farbe. Hodinky pôsobia vďaka kovovému zlatému detailu športovo a elegantne zároveň.

panske hodinky z dreva maximilian

Model s bielym ciferníkom je doplnený o čierne ručičky, čo je vhodný darček pre športového klasika, ktorý nerád príliš vytŕča z davu. Obe varianty hodiniek predstavujú ideálny darček pre praktického muža, ktorý ráno nemá čas rozmýšľať nad tým, či sa mu k obleku hodia jedny hodinky alebo druhé. Drevené hodinky Maximilian budú vyzerať skvelo k akémukoľvek outfitu. Či už ide o „biznismana“ alebo muža, ktorý sa cíti skvelo v športovom oblečení. Tento model si zamilujú obaja.

Jedinecne panske hodinky

Drevo je prírodný materiál, ktoré je spracovávané poctivou ručnou prácou. Kvalitu spoznáte už na prvý pohľad. Hodinky sú nadčasový módny doplnok, ktorý využije a vynosí každý. Okrem praktickosti, dodajú štýl a šarm každému gentlemanovi. Drevené hodinky sú doplnené o japonský strojček, ktorý je známy svojou kvalitou. Ak však túžite darovať niečo naozaj originálne, využite našu ponuku a dajte si drevené hodinky vygravírovať.

gravirovanie drevenych hodiniek

Vianočné darčeky sú nočná mora, pre ktorú nemôžeme správať už od konca októbra. Vianočná atmosféra začne byť vianočná, až keď rozdáme všetky darčeky a vidíme spokojnosť našich blízkych. Dovtedy sme pod neustálym tlakom, či všetko stihneme nakúpiť, či zoženieme kapra, či nájdeme tie správne darčeky. Veď to určite poznáte. Vyhnite sa zbytočnému stresu a užívajte si tú správnu atmosféru už pred Vianocami. Drevené náramkové hodinky sú dokonalý darček pre každého muža. 

 

krasne hodinky z dreveneho sudu

 

Mohlo by Vás zaujímať: Dôvody, pre ktoré sú drevené hodinky TOP pánsky módny doplnok