DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Netradičné drevené hodinky s gravírovaním

Hodinky sú darček, ktorý kupujeme radi a často. Je to veľmi praktická vec, ktorú ocení každý obdarovaný. Navyše sú štýlové a sú ideálnym módnym doplnkom pre dámy aj pánov. Keď darujeme hodinky, darujeme naozaj hodnotnú vec, na ktorú sa len tak nezabúda. Hodinkami skrátka pri obdarovávaní nič nepokazíte.

Gravírované hodinky

gravirovane drevene hodinky

Originálny darček akým sú drevené hodinky môže byť ešte originálnejší a osobnejší. Vo Waidzeit Vám ponúkame možnosť gravírovania na Vaše drevené hodinky. Osobný darček, ktorý dojme každého. Gravírovanie môžete umiestniť zo spodnej strany ciferníka, či na bok. Okrem ciferníka sa môžete rozhodnúť pre gravírovanie na kovovom zapínaní. Pokiaľ do hodiniek nechcete zasahovať, pokojne sa môžeme gravírovanie umiestniť na drevené darčekové balenie. Drevená krabička zostane obdarovanému na odkladanie hodiniek, a tak ju bude mať stále na očiach.

S prichádzajúcimi Vianocami ide o naozaj originálny darček, ktorý chytí za srdce každého. Drevené hodinky s vygravírovaným dátumom, či iniciálkami milovanej osoby sú darčekom na nezaplatenie.

Hodinky z dreva

drevene hodinky

V dnešnej dobe je možné vyrobiť už takmer všetko. Avšak hodnota produktov je oveľa viac cenená, pokiaľ ide o ručnú výrobu. Stroje sa naprogramujú na výrobu čohokoľvek, ale kvalitná ručná práca sa v dnešnej dobe už tak často nevidí. O to viac si vážime hodinky, ktoré sú vyrobené z jedinečného prírodného materiálu – z dreva.

Kvalitné pevné drevo je spracované do najmenších detailov a prevedené do podoby štýlových hodiniek. Drevo, ktoré vo Waidzeit využívame na výrobu našich je hodiniek je napríklad dubové, santalové, drevo borovice limbovej, orechové drevo a mnohé iné. Drevo je kvalitne spracované no napriek tomu je jeho „surovosť“ zachovaná v podobe prírodnej farby dreva. Naše hodinky nie sú farbené umelými, chemickými farbami. Prírodná farba jednotlivých odrôd dreva nechá krásne vyniknúť. Výrazný červený santal, či temný čierny eben, sú farby, ktoré dokonale doplnia každý outfit. Pokiaľ ste zástancom jemnejších farieb. Vyberiete si z pomedzi svetlých odtieňov dubového, či neutrálneho orechového dreva. Odolnosti sa nemusíte obávať. Naše drevené hodinky sú pri bežnom nosení a správnej starostlivosti nezničiteľné.

Rôzne farby, či tvary od výmyslu sveta. Hranatý ciferník alebo guľatý, výber je iba na Vás. Remienky hodiniek môžu byť drevené  alebo kožené. Kombinácia dreveného ciferníka s koženým remienkom vyzerá naozaj jedinečne. Veď sa presvedčte sami našou kolekciou hodiniek. Viacero modelov je prispôsobených tak, že si pri ich zakúpení môžete vybrať remienok, ktorý preferujete. Alebo si rovno zaobstarať oba a jednoduchou výmenou si remienky striedať. Kolekcia hravých farebných kožených remienkov zasa poteší každú veselú dušu.

 

Mohlo by Vás zaujímať:
Ako sa starať o drevené hodinky
Odpovede na Vaše otázky o drevených hodinkách!