🐣 Veľkonočný kupón -10€ 🐣 platný do 1.4.2024. Zadajte "10ZLAVA".

Originálne darčeky na Vianoce pre klientov

Rok opäť ubehol ako voda a Vianoce sú za rohom. Znie to priam neuveriteľne. Tiež máte pocit, že sa ledva spamätáte z nakupovania darčekov a o chvíľu začínate znova? Vianoce nám okrem darčekov v pracovnej sfére pripomínajú aj to, že sa blíži koniec kalendárneho roka. Koniec mnohých zmlúv a ich predlžovanie, či nadväzovanie nových spoluprác.
Na Vianoce každý rok obdarovávame svojich blízkych no nemali by sme zabúdať ani na svojich obchodných partnerov a klientov.

Utuženie pracovného vzťahu nie je nikdy na škodu. Obdarovať však osobu, ktorú v súkromní tak dobre nepoznáme, môže byť veľmi náročné. Typické darčeky, akým je dobrá fľaša vína, drahé pero, či cigary, sú už nezaujímavé a nehodia sa pre každého. Uznajte sami, že darovať obchodnej partnerke cigary, by nemuselo mať najlepší dopad na Váš ďalší spoločný biznis.

drevene hodinky na vianoce pre klientov

Vianočný darček, ktorým si svojich partnerov a klientov zaručene získate sú jedinečné a originálne drevené hodinky. Je Vaším partnerom žena, alebo muž? Vyberte si zo širokej ponuky dámskych drevených hodiniek, alebo pánskych drevených hodiniek. Hodinky sú nadčasový originálny darček, ktorým zaručene nič nepokazíte. Drevené hodinky sú trendom, ktorý zo sveta módy len tak ľahko nezmizne. Drevené hodinky Waidzeit sa tešia veľkej obľube medzi všetkými vekovými kategóriami. Ak sa Vám zdá drevený remienok príliš odvážny a nie ste si istý, či je to to pravé pre Vášho business partnera, zvoľte kožený remienok. Ten v kombinácii s dreveným ciferníkom vyzerá zaujímavo, no veľmi jemne.

Máme pre Vás 5 dôvodov, ktoré Vás presvedčia, že drevené hodinky Waidzeit sú ideálnym darčekom pre Vášho obchodného partnera, alebo klienta na vianoce:

  1. Poznať presný čas je pre pracujúceho človeka nevyhnutnosťou. Dôležité schôdzky s partnermi nezmešká nikto, kto má na ruke drevené hodinky. Okrem praktickosti nesmieme nespomenúť ich štýlový dizajn.
  2. A to je druhý dôvod, pre ktorý sú drevené hodinky neprekonateľný darček. Sú štýlové a unikátne. Hodia sa na voľný čas k bežnému outfitu, rovnako aj k obleku, či elegantnému dámskemu looku. Obdarovaný bude mať pocit, že dostal niečo veľmi osobné, čo bude s radosťou nosiť aj mimo pracovných stretnutí.
  3. Vhodný darček pre obchodného partnera aj klienta. Hodinky nosia všetci bez ohľadu na vek, či pohlavie. V ponuke značky Waidzeit nájdete krásne, jemné, dámske modely, ale aj masívnejšie pánske. Drevené hodinky si jednoducho zamiluje každý.
  4. Drevené hodinky sú ekologické a šetria životné prostredie. Ich výroba je z veľkej časti poctivá ručná práca. Stroje sú využívané iba minimálne, aby bola príroda zaťažovaná, čo najmenej. Vášmu partnerovi bude určite sympatické, že okrem biznisu Vás zaujíma aj príroda ako taká.
  5. Na ručnú výrobu hodiniek nadväzuje aj fakt, že každý jeden kus je 100% originál. Neexistujú dva identické kusy dreva, preto je nemožné vyrobiť dva identické kusy drevených hodiniek. Tak jedinečný darček nedostávame každý deň.

drevene hodinky pre klientov

Ukončite rok tak, ako sa patrí. Zlepšite vzťahy so svojimi spolupracovníkmi alebo ich obdarujte, ako vďaku za uplynulé obdobie. Vianočný darček v podobe drevených hodiniek zanechá ten najlepší dojem.

Udržiavať dobré vzťahy na pracovisku sa vždy vypláca. A to nie len počas sviatkov ale po celý rok. Myslite na to a Vaši obchodný partneri si to budú vždy pamätať.

Mohlo by Vás zaujímať: Kolekcia drevených hodiniek Barrique