DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Skvelé tipy na darčeky pre ženy

Ženy sú radi obdarovávané krásnymi darčekmi. Kozmetika je síce praktická a využiteľná, no je ťažké vybrať ten správny kozmetický produkt, ktorý bude obdarovanej vyhovovať. Musíte poznať jej typ pleti, preferencie alebo overené produkty. Ďalší darček, ktorý poteší väčšinu žien sú topánky a kabelky. I tu sa však nemusíte trafiť do vkusu, či veľkosti. Preto je ideálne darovať niečo, čím zaručene nič nepokazíte. Že taký darček neexistuje? My Vás presvedčíme, že áno. V tomto článku Vám ponúkneme zopár skvelých tipov na darčeky pre ženy.

Módne doplnky sú skvelé darčeky pre všetky nákupné maniačky. Treba však vyberať z takých, ktoré nevyžadujú poznať presné veľkosti ako spomínané topánky. Doplnky akými sú hodinky či náramky spravíte radosť Vašej priateľke, manželke alebo aj matke.

lodenove hodinky s bielym cifernikom

Drevené náramky a hodinky

Radosť sa násobí pokiaľ vyberiete originálne hodinky aj náramky. Drevené hodinky sú hitom posledných pár rokov a tešia sa čoraz väčšej a väčšej obľube. Hodinky z dreva sú vhodné aj pre všetky vekové kategórie. Waidzeit ponúka množstvo modelov, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Celodrevené modely sú dokonca skvelým darčekom pre milovníčky prírody. Vôňa dreva a horského prostredia na zápästí dokonale spríjemní každý pracovný deň za počítačom v kancelárii. Drevené hodinky možno kombinovať aj s koženými alebo lodénovými remienkami. Kožený remienok je overená klasika, ktorú pozná asi každý. Pokiaľ sa obávate experimentovať s dreveným remienkom, vyberte prírodný kožený dostupný v rôznych pestrých farbách.

damsky strieborny naramok

Okrem drevených hodiniek však v ponuke Waidzeit nájdete aj drevené náramky. Konkrétne dva druhy drevených náramkov. Celodrevené unisex náramky s doplnkom z chirurgickej ocele alebo jemné ženské zo šterlingového striebra doplnené drevenými korálikmi. Krásne a elegantné, také sú náramky od Waidzeit.

damske penazenky z lodenu

Lodénové peňaženky

Ak sa obávate, že by ste sa ani pri hodinkách, či náramku netrafili do vkusu oslávenkyne, potom si pozrite kolekcie peňaženiek Waidzeit. Krásne lodénové materiály v kombinácii s kožou sú praktické a štýlové. Výrazná cyklámenová, zelená alebo nenápadná šedá. Je iba na Vás, ktorú farbu vyberiete.

Mohlo by Vás zaujímať:

Jarná móda plná farieb

Hodinky z dreva sú novým trendom

Vianočný darček pre ženu