DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Tenisky a drevené hodinky do práce?

Myslíte si, že je nemožné nosiť tenisky do práce? Kedysi to tak určite bolo, ale dnes to už našťastie neplatí. Čím ďalej tým viac platí, že tenisky si môžete obuť takmer k akémukoľvek outfitu. Pokiaľ skombinujete tenisky a drevené hodinky do práce, štýlový outfit je na svete. Tenisky vždy patrili k obľúbenej obuvi, najmä pre ich pohodlnosť. Väčšinou sa však nosili iba na šport, prípadne voľný čas. V posledných rokoch je to však inak. Tenisky sú súčasťou každého šatníka. Nielen tých športových. Takže kedykoľvek budete mať chuť oddýchnuť si od vysokých či oblekových topánok, bez výčitiek siahnite po teniskách. Okrem toho, že sa zbavíte nežiaducich otlakov, Váš outfit bude zaručene štýlový.

Ako nosiť tenisky do práce? Máme pre Vás zopár rád, ako si obuť tenisky a pritom nerozbiť Váš elegantný pracovný outfit. V prvom rade by sme si mali ujasniť, ktoré tenisky považujeme za tie, o ktorých hovoríme. Pretože neónové tenisky, ktoré nosíte do posilňovne by asi neboli najšťastnejšia voľba.

Klasika, ktorou nič nepokazíte

Úplná klasika, ktorá sa hodí naozaj ku všetkému sú klasické „číňany“. Každý pozná obľúbenú značku converse, ktorá už dlhé roky predáva známe plátenné číňanky. Okrem každodenných športových outfitov sa s obľubou kombinujú aj k tým elegantnejším. Muži zvyknú tieto tenisky nosiť k oblekom, ženy k sukniam či puzdrovým šatám. Nejedna nevesta sa v nich už dokonca aj vydávala. Keď k sukni, či nohaviciam zvolíte košeľu a tenisky, pohodlný a vkusný outfit je na svete. Či v ňom vyrazíte do práce alebo do mesta je už na vás. Takýto teniskový outfit je však vhodné ozvláštniť zaujímavým doplnkom, ktorý bude praktický, ako do práce, tak aj vo voľnom čase. A naše originálne drevené okuliare a náramkové hodinky sú jedným z nich. Dámske aj pánske drevené hodinky, perfektne oživia Váš outfit, bez ohľadu na to, akú obuv zvolíte. Rôzne druhy dreva sú spracované tak, aby nosenie Waidzeit produktov bolo príjemné a vhodné na každý deň. Drevené hodinky nájdete v rôznych kombináciách dreva s kožou, či chirurgickou oceľou. Ciferníky hranaté aj okrúhle, väčšie aj menšie. Zo širokej škály originálnych produktov si vyberie naozaj každý.

 drevene hodinky sissy s kozenym remienkom                                                

Slip on tenisky alebo po našom „našuchovačky“ sú veľmi moderné posledných pár rokov. Veľmi podobný typ ako číňany, iba bez šnúrok. Možno aj vďaka ich rýchlemu obúvaniu sú tak obľúbené. Častokrát ich vidíme celokožené, čo je praktické najmä do daždivých dní. Kombinujú sa veľmi jednoducho a takmer identicky ako plátenné šnurovacie tenisky.                                 

Espadrilky sú plátenné tenisky s jutovou podrážkou. Je to obuv vhodná najmä na letné, teplé dni. Muži tento typ tenisiek nosia k ľahkým ľanovým nohaviciam a ku košeli s krátkym rukávom. Ženy môžu do práce zvoliť pokojne aj jednoduché rifle, či sukňu s blúzkou bez rukávov. Letný a elegantný outfit za pár minút. Letný outfit bez slnečných okuliarov, ako by ani nebol. Inšpirujte sa ponukou drevených slnečných okuliarov  a vyberte si ten najoriginálnejší kúsok pre Vás. Slnečné okuliare z dreva nevidíte len tak každý deň. Štýlový a vkusný, taký bude Vás outfit s rafinovaným dreveným doplnkom.

Mohlo by Vás zaujímať: Dôvody, pre ktoré sú drevené hodinky top pánsky doplnok