DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Trend drevených hodiniek: 5 typov ako využiť drevené hodinky

Drevené hodinky sú bez pochýb ten najväčší hodinkový trend posledných pár rokov. Nosia ich ženy aj muži, bez rozdielu na vek. Sú jedinečným a štýlovým doplnkom do každého outfitu.

drevene hodinky na panskej ruke

Na zápästí nezostanú bez povšimnutia Vášho okolia. Svojim zaujímavým a unikátnym dizajnom si získajú každého. Drevené hodinky sú nadčasový módny doplnok. Nemusíte sa obávať, že o rok či dva vyjdú z módy. V módnom svete si veľmi rýchlo našli svoje pevné miesto a vôbec to nevyzerá tak, že by sa ho chystali opustili. Práve naopak. Nosia ich aj ľudia, ktorí pracujú v kancelárii. Sú jednoznačne kúskom, ktorým nič nepokazíte.

V tomto článku Vám prinášame zopár typov, ako využiť drevené náramkové hodinky.

Ak pracujete v kancelárii – Drevené hodinky sú perfektným doplnkom k Vášmu elegantnému outfitu do práce. Oblek či kostým perfektne doplnia drevené hodinky. Na www.waidzeit.sk si môžete vybrať z rôznych odtieňov, farieb a dizajnov. Ponuka je naozaj široká a vyberie si každý. Odtiene prírodného dreva vyzerajú na zápästí skutočne elegantne. Ak sa Vám zdajú drevené hodinky príliš odvážne, pozrite sa po kombinácii dreva a kože.

Drevene hodinky s kozenym naramkom

Tieto modely hodiniek nepôsobia extravagantne. Sú jemné a elegantné. Kožený remienok v rôznych farbách a drevený ciferník krásne doplnia Váš pracovný outfit. Čaká Vás dôležitá schôdzka? Vezmite si so sebou drevené hodinky a uvidíte, že Vám všetko pôjde ako po masle!

Darček pre ženícha – Každý príde do veku, kedy sa všetci jeho známy, rovesníci a kamaráti ženia. Ženích väčšinou dostáva klasické darčeky ako ploskačka, či spona na kravatu. Pokiaľ mu však darujete drevené pánske hodinky od Waidzeit, bude určite milo prekvapený. Je to štýlový darček, ktorý nevyužije iba v svadobný deň, ale aj každý bežný deň po sobáši. Drevenými hodinkami ozvláštnite jeho svadobný outfit. Svadobné fotky naberú nový rozmer a je to darček, s ktorým bude určite spokojná aj nevesta.

Darček k výročiu – Vedeli ste, že ku každému výročiu sobáša sa pripisuje materiál, z ktorého by si mali manželia vymeniť darček? K prvému výročiu je týmto materiálom papier. Papier však nie je zrovna praktický a taktiež si nevieme predstaviť, aký darček z papiera by Vašu polovičku potešil. Poobzerajte sa radšej po drevených hodinkách. Na piate výročie svadby je však významným materiálom práve drevo. To sa nám zdá ako perfektná príležitosť zaobstarať svojmu manželovi/manželke drevené hodinky. Navyše Vám Waidzeit ponúka možnosť gravírovania na drevené produkty. Vyberte si čokoľvek podľa vlastného uváženia a darujte jedinečný a najoriginálnejší darček, ktorý len tak niečo neprekoná.

Doplnok pre ženuDámske drevené hodinky sú dokonalé. Sú jemné a aj napriek tomu, že sú z pravého dreva, sú spracované tak, že ich váhu ani neucítite. Ženy väčšinou nemajú radi, keď ich na zápästí omínajú ťažké šperky. Drevené hodinky sú perfektný typ, ako byť štýlová, no cítiť sa pohodlne. Ženská pokožka je vo všeobecnosti citlivejšia ako tá mužská. Preto musíme podotknúť, že drevené hodinky sú hypoalergénne. Čoraz viac ľudí trpí rôznymi alergiami, medzi ktoré sa v početnom množstve radí aj alergia na kovy. Drevené hodinky sú z čisto prírodného materiálu a nepodráždia ani tú najcitlivejšiu pokožku.

Univerzálny darček pre každého – Sviatky ako narodeniny, či Vianoce nám niekedy dávajú poriadne zabrať. Vybrať vždy zaujímavý darček, ktorým oslávenca naozaj potešíme je náročné. Drevené hodinky sú však vec, ktorá poteší každého. Oslavuje Váš strýko, mama, či brat? Hodinky z dreva sú darček, pri ktorom sa radosť nemusí predstierať.

Mohlo by Vás zaujímať: Luxusný darček pre muža