DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Vreckové hodinky s retiazkou

hodinky na retiazke waidzeit

Šarmantný a elegán. Presne taký bude každý muž, v ktorého vrecku sa ukrývajú vreckové hodinky. Gentlemani zatiaľ nevyšli z módy a predpokladáme, že sa tak ani nestane. Každú ženu očarí u mužov slušnosť, nežnosť a elegancia. V dnešnej dobe o to viac, keďže je taká vzácna. To, že vreckové hodinky na retiazke sú iba pre starých pánov už dávno neplatí.

Galantnosť u mladých mužov je čoraz viac zanedbávaná. Nebojte sa v sebe prebudiť skutočného gavaliera a zaobstarajte si vreckové hodinky. Sú praktické a štýlové.

Drevené hodinky

Vo Waidzeit ponuke nájdete vreckové hodinky vyrobené z pravého dreva. Prírodný materiál krásne podtrhne tento vintage model a nechá ich krásne vyniknúť. Hodinky majú navyše praktickú retiazku. Všetky kovové detaily sú z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele. Nemusíte sa preto obávať, že by po čase zmenili svoju farbu.

Vybrať si môžete z troch vkusných modelov. Hodinky z dubového dreva majú krásnu prírodnú svetlu farbu typickú pre dubové drevo. Tmavší odtieň vreckových hodiniek je z kvalitného a odolného orechového dreva. A najvzácnejší a najoriginálnejší kúsok je ako stvorený pre milovníkov kvalitného vínka. Tretí model vreckových hodiniek je totiž z kolekcie Barrique. Ide o kolekciu, ktorej hodinky sú vyrábané z dubové dreva. Avšak nejde o obyčajné klasické, dubové drevo. Ide o vzácne drevo, ktoré pred časom plnilo funkciu vínneho súdku. Zo sudu, v ktorom dozrievalo kvalitné vínko, sme vyrobili drevené vreckové hodinky.

Viac o kolekcií Barrique si môžete prečítať v článku: Kolekcia drevených hodiniek Barrique

Ideálny darček

Máte v rodine skutočného vášnivého vinára? Potom sme pre Vás našli dokonalý darček. Drevo na hodinkách Barrique v sebe ešte nesie stopy vône kvalitného francúzskeho vína. To je darček, ktorým nemôžete šliapnuť vedľa. Jedinečné a originálne vreckové hodinky z dubového dreva potešia naozaj každého. A to nehovoríme o pútavom príbehu o výrobe tohto unikátneho modelu.

Model hodiniek z orechového dreva je svojou farbou mierne výraznejší a poteší určite aj mladších pánov. Tmavšie sfarbené orechové drevo pôsobí štýlovo. Farba dreva je prírodná bez použitia umelých farbív. Obdarujte seba alebo svojich blízkych nestarnúcim a praktickým doplnkom.

Aké sú výhody nosenia vreckových hodiniek?

panske vreckove hodinky s retiazkou

  • Nezavadzajú Vám na zápästí.
  • Nemusíte si dávať pozor, aby Vám dreveného hodinky nezmokli, prípadne sa nenamočili pri umývaní rúk.
  • Môžete ich nosiť zavesené na krku.
  • Sú štýlové a unikátne.
  • Budete zaručene originálny.
  • Svojou galantnosťou a šarmom očaríte nejednu dámu.

Tak čo presvedčili sme Vás o tom, že vreckové hodinky nie sú záležitosťou dávnej minulosti? Móda sa stále vracia a opakuje a s ňou aj štýlové vreckové hodinky z dreva.

Mohlo by Vás zaujímať: Kolekcia drevených hodiniek Barrique