DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Ako na darčeky pre mužov?

Darčeky pre mužov sú jeden ťažký oriešok na rozlúsknutie. My ženy sa večne snažíme vymyslieť dokonalé darčeky, ktoré by muža nielen potešili, ale ktoré by reálne potrebovali a nosili ich roky. Darček z lásky, ktorý mu Vás bude stále pripomínať, keď sa naň s láskou pozrie.

Hodinky z dreva

Drevené hodinky patria medzi ideálny darček pre mužov. Sú štýlové, Váš partner, priateľ alebo otec ich určite nemá a navyše sú hodinky hodnotný dar. Hodinky gravírovaným venovaním sú veľmi osobným darom. Na hodinky môžete vygravírovať dátum, iniciálky, vyznanie, meno, či symbol ako napríklad srdce.

  darčeky pre mužov

Drevené hodinky Waidzeit

Drevené hodinky Waidzeit v sebe nesú tradíciu, lásku k dizajnu a ojedinelosť. Sme firma zameriavajúca sa na drevené hodinky a šperky z dreva. Používame výsostne kvalitné materiály ako sú dubové drevo z francúzskych sudov, orechové drevo, striebro, nehrdzavejúcu oceľ, pravú kožu z Álp a lodén, materiál z ovčej vlny z Álp. Strojčeky v našich hodinkách sú švajčiarskeho a japonského pôvodu, takže patria k najkvalitnejším na trhu.

Ktoré sú tie pravé?

Ako nájsť vhodné hodinky, ktoré môžete podarovať ako darček pre mužov nie je vôbec náročné. Prvá vec, ktorú je vhodné si rozmyslieť je váš rozpočet. Vo Waidzeit ponúkame hodinky od 100 € po vyše 500 € takže v rôznych cenových kategóriách, no vo všetkých sú tie najkvalitnejšie kúsky. Ďalej záleží či by ste radi hodinky automatické, s chronografom alebo hodinky na baterky.

Automatické hodinky patria síce k tým drahším, ale sú to najkvalitnejšie hodinky vôbec, a ocenil by ich každý muž. Ďalej závisí na materiáli, či farbe dreva, naprikíklad pánske drevené hodinky Gamskar sú vyrobené z tmavého orechového dreva, hodinky Barrique sú vyrobené z dubového dreva- z barikových sudov od vína.

darceky pre mužov

Ktoré sú naše best sellery?

Najčastejšie predávané hodinky sú jednoznačne drevené hodinky Gipfelstürmer, obľúbil si ich nejeden pán, majú jedinečný moderný ciferník a ich remienok je z veľmi pohodlnej kravskej kože. Nejednému gentlemanovi srdce poskočí pri pohľade na hodinky Chronograph Whisky Swiss Mountain Silver, sú elegantné ale mužné zároveň.

darceky pre muzov

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Drevené hodinky pánske

Darček pre muža k 50

Pánske náramkové hodinky