DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Drevené hodinky pánske

Elegán alebo skôr športový typ?

Drevené hodinky Waidzeit sú vhodné pre každého. Nezáleží aký štýl obliekania uprednostňujete, ani čo vyžaduje Vaša práca. Ak ste v práci za slušného, no v súkromí Vám viac vyhovuje ležérna pohodlná móda hodinky z dreva sú správna voľba. Svojim dizajnom sú ako stvorené pre oba štýly.

V ponuke Waidzeit nájdete množstvo rôznych modelov, od jemných nenápadných až po výrazné masívne hodinky z dreva. Je iba na Vás ktorý model si vyberiete.

Alpská klasika

Hodinky z kolekcie Alpin sú zaujímavé svojou variabilnosťou. Majú lodenový alebo kožený remienok, ktoré v kombinácii s dreveným orámovaním ciferníka skutočne vynikajú. Navyše je možné tieto remienky meniť. Takže, ak si kúpite model s lodénovým remienkom, neskôr z obkukaného modelu jednoducho  a v pohodlí domova vyčarujete behom pár minút nové hodinky.

klasicke moderne hodinky pre pana

Pre vinárov 

Špeciálna kolekcia Barrique sa v poslednom období rozrástla o nádherné nové modely. Prečo hovoríme špeciálna? Ide o hodinky, ktorých drevo je získavané z recyklovaných vínnych sudov. V týchto sudoch kedysi zrelo kvalitné francúzske víno a dnes ho môžete hrdo nosiť na svojom zápästí. K Barrique modelom pribudli aj hodinky Whisky, ktorých drevo pochádza z whisky sudov. Unikátne modely vhodné pre každého pôžitkára.

hodinky pre muza

Farebné ladenie

Modely Max sú unikátne práve svojimi opäť jednoducho vymeniteľnými remienkami. Vybrať si môžete spomedzi drevených, lodénových a dokonca aj kožených remienkov v rôznych pestrých farbách. Ideálny model na leto, ktoré krásne osvieži každý nudný bezfarebný outfit. Zladiť sa môžete dokonca i so svojou polovičkou. Tej hodinky vyberiete v dámskej kolekcie obdobných modelov Sissy.

drevene farebne hodinky pre pana

mestský elegán

Asi najvýraznejšie a najextravagantnejšie sú modely kolekcie Pionier. Ide totiž o drevené hodinky, ktorých ciferníky majú hranatý tvar. Ostré hrany na mužskom zápästí pôsobia skutočne unikátne. Na eshope ich nájdete v jemnej surovej drevenej farbe, tmavej hnedej, či dokonca v červenej a zelenej farbe. Tieto dve extravagantné farby predstavujú kvalitné a odolné santalové a javorové drevo.

klasicke hodinky pre pana

klasik s vkusom pre detail

Unikátom medzi pánskymi drevenými hodinkami sú jednoznačne vreckové hodinky. Klasika, ktorú ocení každý gentleman a elegán. Krásny okrúhly ciferník s dreveným orámovaním zavesený na jemnej  striebornej retiazke z nehrdzavejúcej ocele. Čerešničkou na ciferníku je malý nenápadný dátumovník, ktorý vreckovým hodinkám dodáva na praktickosti.

vreckove hodinky pre pana

Ponuka Waidzeit drevených hodiniek je naozaj široká. Pozrite sa na eshop a presvedčte sa sami. Štýlové drevené hodinky môžu zdobiť aj Vaše zápästie.

Mohlo by Vás zaujímať:

Tip na darček pre muža

Darček pre poľovníka

Drevené hodinky s venovaním