DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Darček pre muža k 50

50 narodeniny sú dôvodom na poriadnu oslavu. Takmer každý rok sa stáva, že v okolí niekto oslavuje toto krásne životné jubileum. 50 narodeniny si zaslúžia niečo špeciálne a tak ako sa aj oslavy 50 tky stali veľmi obľúbenými, nezabudnuteľnú  súčasť tvorí darček na 50 tku. Tak čo podarovať ako darček pre muža na 50? 

darček pre muža k 50 narodeninam

Darček pre muža k 50 narodeninám nie je ľahký oriešok

Pán v 50 rokoch už má takmer všetko. Najčastejším darom býva fľaša kvalitného moku, alebo darčekový kôš či pobyt alebo šperk. Aký iný šperk by lepšie vystihol zrelého päťdesiatnika ako kvalitné drevené hodinky.

My sme toto všetko spojili do jedného unikátneho darčekového boxu. Spojenie kvalitného vína, či whisky, unikátneho balenia, drevených hodiniek to znie ako výborný nápad na darček na 50 !

Drevený darčekový box k narodeninám 

V jednom drevenom boxe môžete pripraviť  skutočne zaujímavé prekvapenie pre oslávenca. Na fotografii môžete vidieť nápad na balenie. Odporúčame do boxu pre 50 tnika zabaliť jeho obľúbené vínko, či whisky, k tomu môžete vložiť do balenia vygravírovaný sklený pohár s jeho menom, venovaním a číslom 50.

Alebo iný dar ako čokoládu, či darčekový certifikát na masáž, alebo pobyt, poprípade drevené okuliare z kolekcie Waidzeit.

darček na 50

Drevené hodinky ako darček pre muža na 50

A do posledného oddielu, ktorý je špeciálne upravený na veľkosť našich hodiniek môžete vložiť unikátne drevené pánske hodinky, ktoré dodávame aj s bielym vankúšikom a certifikátom o tom, že pochádzajú zo špeciálneho dreva pochádzajúceho z whisky či barrikového sudu.

Drevené hodinky Waidzeit z kolekcií Barrique a Grapevine sú hodinky vyrábané špeciálnou metódou, kedy na ich výrovu používame dubové drevo zo sudu po dozretom vínku.

darček na 50 pre muža

Tieto sudy pochádzajú z vinárskej provincii vo Francúzsku. Na požiadanie však môžeme vyrobiť i špeciálnu limitovanú kolekciu z barrikových sudov akéhokoľvek vinárstva.

Tieto drevené pánske hodinky majú špeciálnu povrchovú úpravu, majú veľmi krásnu farbu a hladký povrch. Na pohľad si ich zamiloval každý, kto ich videl.

Dubové drevo má navyše v sebe jedinečné jemné vlákna, ktoré vytvárajú krásne štruktúry a preto sú každé jedny hodinky Barrique či Grapevine veľmi unikátne a iné. Farba drevených hodiniek z barrikových sudov je podobná moku šampanské, je zlatistá s ľahkým odleskom. Skutočne špeciálny darček pre muža k 50.

Luxusný darček na 50 pre muža z Whisky sudu

Hodinky Whisky sa vyrábajú obdobne, pochádzajú však z whisky sudov od lokálneho Rakúskeho výrobcu.  Taktiež majú veľmi unikátnu farbu. Náramkové hodinky Whisky vynikajú svojim luxusným dizajnom, najnovšie vyrábame s kvalitným švajčiarskym strojčekom.

drevene hodinky panske

Z kolekcie whisky si možno vybrať z rôznych tvarov, z rôznom prevedení remienka a funkciou. Hodinky Whisky máme aj v prevedení Chronograf, čiže aj s funkciou stopiek a zobrazením dátumu.

Takýto jedinečný darček si zaslúži každý päťdesiatnik.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Drevené hodinky pánske

Darček na Valentín pre muža

Drevené hodinky s venovaním