Gravírovanie na drevené hodinky | Kvalitné drevené hodinky | info@waidzeit.sk | +421 919 286 382

Darček pre manžela

Darček pre manžela

Perfektný darček pre manžela sa hľadá veľmi ťažko, za tie spoločné roky ste mu podarovali už naozaj všeličo od ponožiek, knižiek, elektroniky až po pyžamá. Uvažujete však o krásnom dare z čistej lásky, ktorý by manželovi dokázal, ako veľmi ho stále milujete a vážite si ho? Máme taký pre Vás!

darček pre manžela hodinky z dreva

Prečo práve drevené hodinky Waidzeit?

Drevené hodinky Waidzeit pochádzajú z čarovného údolia Álp v pohorí Štajerska v Rakúsku. Ich príbeh vychádza z čistej prírody a má svetový odkaz, drevo sa tu pretvára na večnosť. Z dreva vyrábame neskutočne krásne a dizajnovo nenapodobiteľné pánske drevené hodinky.

dar pre manžela

Christoph , majiteľ a samotný dizajnér v jednej osobe dokáže drevu vdýchnuť život ako Gepetto Pinocchiovi. Pochádzajúc z tejto krásnej prírody sa ňou necháva inšpirovať už niekoľko rokov a tvorí nádherné kolekcie drevených hodiniek.

Gravírovanie drevených hodiniek

Navyše si môžete hodinky dotvoriť podľa seba  a doplniť na ne pomocou gravírovania, ktoré ponúkame odkaz pre manžela. Takého hodinky budú už naozajný unikát. Takého krásne odkazy vznikajú napríklad pri modeloch Maximilian

drevene hodinky s gravirovanim

Takýto unikátny skvost v tele drevených hodiniek môžete podarovať ako darček aj vášmu manželovi. Manžel určite ocení drevené hodinky, muži nosia hodinky veľmi radi a už si ich bez hodín na ľavom zápästí ani nevieme predstaviť. Navyše drevo je so slovanskými národmi veľmi symbolicky prepojené a v našej kultúre sa ako doplnok nosí od nepamäti.

darček pre manžela slnečne drevene okuliare

Dokonalý manžel si zaslúži obdiv  pohľady ostatných, ktorý si všimnú takéto nezvyčajné hodinky na jeho ruke. Spomeňte si kedy ste naposledy stretli niekoho, komu ste ich videli. Nie je to často, že? A pravé tým sú drevené náramkové hodinky unikátne. Nemá ich každý. V dnešnom svete je neľahké sa odlíšiť a každý túži byť unikát. Taký môže byt práve Váš manžel.

darček pre mažela drevene hodinky panske

Drevené hodinky majú niekoľko ďalších výhod. Tým, že kvalitné drevené hodinky značky Waidzeit nie sú farbené a upravované syntetickými látkami, ale len ošetrené prírodným olejom, sú hypoalergénne. Žiadne hodinky Waidzeit navyše neobsahujú nikel, a preto ich môžu nosiť i osoby alergické na nikel.

Darček pre manžela už máte vymyslený. Tak ako si vybrať?

Poradíme Vám. Najlepšie je zamyslieť sa nad tým, akú farbu má váš manžel rád, kam by hodinky nosil, pri akej príležitosti a aký je tip človeka.

ponuke drevených hodiniek je ich veľa tak si určite vyberiete tie správne ako dar pre manžela.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Drevené hodinky s venovaním

Pánske náramkové hodinky

Drevené hodinky sú dokonalé doplnky