DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Darček pre muža k narodeninám

Ideálny darček pre muža je taký, ktorý je zároveň aj praktický. Muži totiž uprednostňujú využiteľnosť pred estetickými vlastnosťami. To sa teda o ženách povedať nedá. Vysoké opätky spôsobujúce otlaky, rozhodne nie sú praktické, no sú pekné a to mnohým ženám stačí k tomu, aby si ich kúpili. Muži zasa preferujú pohodlnosť. Vyberať vhodné darčeky pre manžela či partnera je náročná misia.

Avšak existujú módne doplnky, ktoré možno považovať za skutočne praktické. Neveríte? Presvedčte sa! Máme na mysli klasické náramkové hodinky. Štýlový doplnok, ktorý perfektne doladí každý bežný aj elegantný outfit a zároveň má i svoje využitie.

Dnešný trh však ponúka už omnoho zaujímavejšie hodinky ako boli kedysi. Kovovú klasiku v dnešnej dobe nahrádzajú unikátne drevené hodinky! Áno, celodrevené modely hodiniek v najrôznejších kombináciách nájdete na www.waidzeit.sk.

drevene panske hodinky

Jedinečné hodinky s dreveným ciferníkom a dreveným remienkom sú pohodlné a príjemné na každodenné nosenie. Pre muža ideálny darček. Vyzerajú dobre či už k bežnému, športovému oblečeniu alebo aj k obleku. Praktický doplnok, ktorý využije každý.

Pokiaľ sa obávate, že by Váš manžel nenosil drevený remienok, vyberte preňho hodinky s lodénovým remienkom. Lodén je prírodná tkanina, ktorá dokonale priľne na každé mužské zápästie. Na ruke je pohodlná a nebude ho omínať ani počas celodenného nosenia. Waidzeit ponúka hodinky s lodénovým remienkom vo viacerých farbách. Medzi najobľúbenejšie patria zemité tóny ako hnedé či šedá, no taktiež aj svieža letná zelená.

lodenovy remienok na pánskych hodinkach

Drevené hodinky je možné zakúpiť aj s koženým remienkom. Úplná klasika, ktorá nikdy nezostarne. Kožené remienky vyhovujú snáď každému. Taktiež si môžete vybrať z rôznych farebných prevedení a kombinácií. Tmavé drevo so svetlým remienok, či naopak bledé drevo s výrazným modrým remienkom. Je iba na Vás, ktorý model Vás osloví najviac.

Remienky niektorých hodiniek sú dokonca vymeniteľné. Takže ak Vás alebo obdarovaného drevený remienok omrzí na ďalší sviatok mu môžete dokúpiť kožený alebo aj lodénový. Tým pádom máte o nápad na ďalší darček postarané a obdarovaný si môžete remienky veselo striedať aj každý deň. Keďže ich výmena je rýchla a jednoduchá. Celú ponuku dámsky, pánsky modelov drevených hodiniek a ďalších doplnkov nájdete na www.waidzeit.sk

Mohlo by Vás zaujímať: 

Darček pre mamu

Drevené náramky

Vreckové hodinky s retiazkou