Drevené hodinky s gravírovaním | Doručujeme do 3 dní | Najrýchlejší na Slovensku | +421 919 286 382 | info@waidzeit.sk

Darček pre priateľa

Darček pre priateľa

Potešiť priateľa niekedy nie je vôbec ľahké. Najmä keď hľadáte dokonalý darček pre priateľa. Poznáte to určite aj vy. Váš priateľ Vám povie, že nič nechce. Alebo si vymyslí, že chce len niečo malé, ale vy by ste mu chceli podarovať niečo naozaj výnimočné a z lásky.

Pokiaľ by ste chceli podarovať priateľovi darček z lásky máme pre Vás zopár nápadov na  výnimočné darčeky s venovaním.

Hodinky sú univerzálny no zároveň unikátny dar

Drevené hodinky s venovaním sú praktické ale hodnotné zároveň. Muža hodinkami určite potešíte. Muži nemajú bohužiaľ na výber z toľkých módnych doplnkov ako ženy. Žene kúpite náušnice, náhrdelník či iné.

Hodinky z dreva sú výborným darom aj pre muža, ktorý už náramkové hodinky má. Pánske drevné hodinky sú veľmi unikátne a vášmu priateľovi určite polichotí, že ste mu vybrali takýto nezvyčajný dar. Drevo je symbolom zdravia, lásky a napredovania a týmto mu dáte jasne najavo, čo k nemu cítite.

Drevene panske hodinky

Drevené hodinky s venovaním ako dar pre priateľa

Drevené hodinky už ponúkajú naozaj širokú škálu tvarov farieb, funkcií a rozmerov. Môžete si vybrať z moderných, tradičných, z hodiniek z dreveným remienkom , koženým či lodénovým (plsteným)

V ponuke máme hodinky pre milovníkov alpskej prírody Alpin, pre poľovníkov ako sú Gamskar, pre moderných priateľov ako sú Maximilian, pri náročnejších ako sú Chronograf Whisky, pre milovníkov luxusu ako sú automatické hodinky Barrique Grand Cru.

Ozajstný rozmer drevených hodiniek spočíva v gravírovaní. Možnosť priateľovi odkázať ako veľmi ho milujete, alebo mu pripomenúť dátum vášho výročia, na hodinky jemne vygravírovať vaše iniciálky.

To sú maličkosti, ktoré v konečnom dôsledku ako darček vášho priateľa veľmi potešia.

darček pre priatela hodinky z dreva

Náramok skvele doplní outfit muža

Ak ste sa rozhodli nad drevenými hodinkami, ako skvelý doplnok ku nim určite ladí drevený náramok. Je veľmi mužný, elegantný a športový zároveň. Muži nosia náramky ako doplnok veľmi radi.

Náramkom z dreva, ktorý by ladil s drevenými hodinkami je možné zosúladiť každý outfit.

darček naramok pre pana

Drevené slnečné okuliare ako darček pre priateľa

Moderný muži radi nosia slnečné okuliare. Premýšľali ste nad kvalitným darčekom, ktorý Váš priateľ vynosí a veľmi ocení. Slnečné okuliare nepatria na oči rozhodne len v lete, muži radi šoférujú a okuliare sú nevyhnutné na cesty. Prvý sneh v zime?

Oči trpia od odrážajúceho sa slnečného žiarenia z bieleho snehu! Slnečné okuliare patria na oči celý rok. V ponuke slnečných okuliarov nájdete z rôznych tvarov.

dar pre priatela

Peňaženka

Jedným z najobľúbenejších darov pre priateľa po hodinkách patrí určite peňaženka. Muži majú radšej menšie tvary peňaženiek, pretože ich nosia vo vrecku nohavíc. Kvalitná kožená peňaženka s lodénovým vzorom vo viacerých farbách by potešila každého priateľa.

darček pre priatela penazenka

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Tip na darček pre muža

Darček pre muža k narodeninám

Hodinky z dreva sú novým trendom