DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Darček pre ženu

Ženy sú nežné krehké bytosti, ktoré sú však rady obdarovávané. Obzvlášť na všetky sviatky, ktorých majú počas jedného roka viac ako dosť. Narodeniny, meniny, výročie, deň žien a určite by sa ich ešte zopár našlo. Vymýšľať stále nové a originálne darčeky, nie je jednoduché. Každý chce tú svoju vyvolenú a milovanú potešiť, no nie vždy má dostatok fantázie a nápadov, ako ju po tisícikrát prekvapiť. Nájsť vhodný darček pre ženu je často beh na dlhé trate.

Šperky sú síce krásny darček, no ak ich žena dostáva neustále, prestanú byť zaujímavé. Dvanásť párov náušníc a tridsať náramkov nestihne vynosiť ani tá najväčšia „straka“. Avšak hodinky sú taktiež šperk, no praktický šperk. Okrem štýlového doplnku majú hodinky aj funkčné využitie. Určite potešia každú ženu.

hodinky z dreva damske

Drevené hodinky sú trendom, ktorý nenechá chladnú žiadnu nákupnú maniačku. Jedinečný dizajn a originálne prevedenie vyzerajú na zápästí unikátne. Klasické kovové hodinky sú jemné a elegantné, no drevené upútajú naozaj každého.

Hodinky z dreva v kombinácii s koženými remienkami, alebo remienkom z lodénu sú nevídané a veľmi pohodlné na každodenné nosenie. Prírodné materiály spracované do moderných dizajnov, ktoré perfektne doplnia každý mestský outfit. Ženy sú starostlivé a na svoje veci si dávajú pozor. Preto sú hodinky z dreva vhodné najmä pre ne.

Keďže ide o prírodné materiály, vyžadujú si správne zaobchádzanie a občasnú starostlivosť. Drevo nesmie prísť do kontaktu s vodou, keďže by sa po nasiaknutí mohlo zdeformovať. Spracovanie hodiniek je kvalitné a na ich výrobu sú využité odolné odrody pevných driev, akým je napríklad dubové, orechové, javorové či santalové drevo. Bežný kontakt s vodou, ako je dážď, hodinky nepoškodí, no ponáranie drevených hodiniek do vody či sprchovanie sa s hodinkami na ruke sa neodporúča. Taktiež je potrebné občasné čistenie a vyživovanie dreva olejom. Drevené hodinky sú však určené na každodenné nosenie a bežné zaobchádzanie ich nijako nepoškodí.

drevene hodinky pre zenu

V širokej ponuke hodiniek Waidzeit si nájde svoj kúsok každá žena. Farebné kožené remienky z kolekcie Sissy, celodrevené jemné modely z kolekcie Barrique alebo výrazné, štýlové, hranaté ciferníky nazývané Pionier. Celú ponuku nájdete na www.waidzeit.sk

 

Mohlo by Vás zaujímať: 

Ako sa starať o drevené hodinky

Trend drevených hodiniek: 5 typov ako využiť drevené hodinky

Čo si obliecť na prvé rande