DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Unikátny darček na narodeniny

Nemáte ešte nápad na darček? Tu sú naše tipy ! 

Narodeninové darčeky sú každoročne sa opakujúca záležitosť. Nápady na prekvapenia dochádzajú a kúpa praktických darčekov je tiež náročná. Väčšinu praktických či potrebných vecí si kúpi človek sám počas roka. Stále sú však darčeky, ktoré potešia, prekvapia a zároveň ich človek využije alebo „vynosí“.

Ako iste viete značka Waidzeit vznikla s cieľom spojenia prírody, prírodných materiálov a každodenného mestského života. Pôvodne boli v našej ponuke iba drevené náramkové hodinky. Postupne sa však naša ponuka neustále rozrastá o nové zaujímavé produkty. V súčasnosti na našom eshope nájdete okrem drevených hodiniek aj slnečné drevené okuliare, drevené náramky či náramky zo šterlingového striebra s drevenými detailmi. Novinkou v ponuke Waidzeit sú dámske aj pánske peňaženky. Nie, tie nie sú dreva ale z prírodnej tkaniny nazývanej lodén.

penazenka pre pana

 

Lodén je materiál, z ktorého vyrábame okrem peňaženiek aj remienky hodiniek. V kombinácii s drevenými ciferníkmi patria k veľmi obľúbeným modelom. Ich nosenie je veľmi príjemné a pohodlné. Ďalšou výhodou lodénových remienkov je, že sú vymeniteľné za drevené alebo kožené. K jednému ciferníku, tak jednoducho zladíte rôzne druhy remienkov a obmeníte dizajn svojich hodiniek.

Drevený náramok ako dar 

Drevené náramky patria medzi pomerne nové produkty. Celodrevené unisex náramky v kombinácii s kovovým detailom v striebornej, zlatej či ružovo zlatej farbe vyzerajú pri drevených hodinách skutočne štýlovo. Ideálna kombinácia pre každého módneho nadšenca. Dajú sa nosiť na jednej ruke vedľa seba, no taktiež aj samostatne. Vynikajú v oboch prípadoch.

Náramky zo šterlingového striebra s drevenými korálkami sú čisto dámska záležitosť. Jemné, ženské a elegantné šperky s nenápadným prvkom z dreva potešia každú dámu. Spojenie dreva a striebra vytvára naozaj krásny dizajn. Tieto náramky sú vhodné ako ku slušnému outfitu tak i aj na bežný pracovný deň.

naramok pre zenu

Kvalitné slnečné okuliare potešia každého 

Drevené slnečné okuliare sú top módny doplnok a zároveň aj potrebná ochrana zraku pred slnečnými lúčmi. V ponuke nájdete rôzne modely od moderných okrúhlych po klasické tvary či pilotský štýl rámov. Pre lepší výber okuliarov cez internet si prečítajte článok, v ktorom Vám prinášame rady ako si správne vybrať veľkosť okuliarov.

drevene slnečne okuliare

Náramkové hodinky, ideálny dar ! 

No a na záver klasika, akou sú v súčasnosti veľmi obľúbené drevené hodinky. Chlapci, muži, páni v rokoch. Dreveným hodinkám sa poteší každý. Unikátne štýlové modely, ktoré sú vhodné na všetky príležitosti. Najrôznejšie kombinácie prírodných materiálov zaručia, že obdarovaný bude darčekom nadšený. Pre starších pánov klasikov máme v ponuke dokonca i drevené vreckové hodinky. Každý elegán a gentleman musí vlastniť minimálne jedny. Čo sa nežnejšieho pohlavia týka hodinky nájdete jemné, elegantné či naopak športové a výrazné. Je iba na Vás pre ktoré sa rozhodnete. Výber darček nebol nikdy jednoduchší.

drevene hodinky

Mohlo by Vás zaujímať:

Darček pre ženu

Drevené náramky

Drevené hodinky s venovaním