DEŇ MATIEK: NÁUŠNICE AKO DARČEK KU DÁMSKYM HODINKÁM

Pánske drevené hodinky, ako si mám vybrať?

Do mesta ako dokonalý doplnok, na stretnutie, oslavu alebo ako zberateľský kúsok? Naše pánske drevené hodinky Waidzeit vyhovejú aj tým najťažším požiadavkám a navyše ulahodia všetkým očiam naokolo. No najmä sú to tie pravé pre Vás.

Drevené hodinky Waidzeit

U nás vo Waidzeit dbáme pri výrobe drevených hodiniek na každý detail. Samozrejmosťou sú spoľahlivé japonské či švajčiarske strojčeky, vďaka ktorým už nebudete meškať, a dizajn inšpirovaný prírodou. A to doslova. Naše drevené hodinky sú vyrobené z prírodných materiálov s dôrazom na udržateľnosť. 

Neodmysliteľnou súčasťou hodiniek Waidzeit sú aj kvalitné kožené či lodénové remienky, nehrdzavejúca oceľ či minerálne sklo, perleť a polodrahokamy.

Gin alebo Whisky?

Nie, nepýtame sa Vás na obľúbený alkohol. I keď predstava dobrej škótskej whisky v pohári je lákavá. Reč je o našich pánskych drevených hodinkách z exkluzívnej kolekcie, ktorá nesie názov po týchto “hriešnych” nápojoch.

Drevené hodinky Gin sú dokonalým stelesnením tohto výrazného a korenistého nápoju, ktorý je v našich končinách veľmi obľúbeným. A ak ste aj vy priaznivcom tohto pitia, zaručujeme Vám lásku na prvý pohľad a to práve lásku k našim dreveným hodinkám Waidzeit Gin Ice.

pánske drevene hodinky


Hodinky predstavujú dokonalú kombináciu dubového dreva, nehrdzavejúcej čiernej ocele, jalovcového dreva a jemných ciferníkov zobrazujúcich dátum vo farbe ľadovca.


Whisky a sympatický elegán idú ruka v ruke s výnimočnými hodinkami. Drevené hodinky Whisky Bourboncenovo náročnejšie, no zaručujú Vám presnosť a vďaka zafírovému sklíčku ich poškriabete len veľmi ťažko. 


Drevo použité na výrobu hodiniek sme získali zo sudov, v ktorých dozrievala najlepšia škótska whisky. Jedinečné je aj okienko v ciferníku, ktoré odhaľuje samotné srdce hodiniek.

panske drevene hodinky


Pánske drevené hodinky z kolekcie Gin a Whisky ponúkame vo viacerých farebných prevedeniach. Zdôrazňujú čas na niečo jedinečné a vyzdvihujú naše remeslo a radosť z tvorby. Ak sa chcete odlíšiť ešte o čosi viac, gravírovanie na tieto kolekcie je to, čím vystúpite z radu!


Elegantné, športové a unikátne drevené hodinky

Také dokonalé sú pánske drevené hodinky Gipfelstürmer. Všetky požiadavky na hodinky sme zhrnuli do jedného dokonalého modelu. Remienok z pravej brúsenej kože a veľký ciferník Vám zaručí, že budete neprehliadnuteľný. 

drevene panske hodinky

Tieto pánske drevené chronografy dopĺňajú tri malé ciferníky a vytvárajú tak jedinečný vzhľad. Majú funkciu merania časových úsekov a zobrazenia dátumu.

V jednoduchosti je krása

Ak ste z tých, ktorí uprednostňujú jednoduchý ale moderný dizajn pánske drevené hodinky Maximilian sú pre Vás.  Pôsobia naozaj príťažlivo vďaka svojmu jednoduchému dizajnu. Majú pevný drevený remienok vyrobený z orechového dreva, pri ktorom sa nemusíte obávať poškodenia. 

drevene pánske hodinky

Krásnym a cenovo menej náročným doplnkom sú pánske drevené hodinky Alpin Matterhorn. Majú okrúhly ciferník a lodénový remienok vo viacerých farbách. Môžu tak ideálne dopĺňať Váš každodenný outfit. 

Nepáči sa Vám okrúhly ciferník? Drevené hodinky Impression alebo Inovation z kolekcie PIONIER majú nevšedný dizajn hranatých ciferníkov a celodrevený remienok. Tieto hodinky sú klasické, no o to jedinečnejšie.

Vreckové drevené hodinky

Máte dušu klasika? Nemusíte sa kvôli tomu vracať do minulosti. Naše unikátne drevené vreckové hodinky Waidzeit ulahodia oku nejedného zberateľa. Sú z dreva, nehrdzavejúcej ocele a zmestia sa do každého vrecka. Navyše sú poháňané švajčiarskym strojčekom a majú prvotriedny dizajn. Nebojte sa odlíšiť ! 

drevené vreckové hodinky

 

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Ako na darčeky pre mužov?

Drevené hodinky pánske

Ako sa starať o drevené hodinky